Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: če že glih kero zanima :) 31.7.2008 13:57:53
|
|
|
|
snake
|
sem vesela zate ampak meni ni všeč
|
|
RE: če že glih kero zanima :) 31.7.2008 16:50:52
|
|
|
|
Anonimen
|
meni je bila rdeča tut najbolj ok, tui arhitektka jo je tako narisala Potem je zelena ze boljsa izbira . Pri teh rdecih pa opaza dve skrajnosti. Ali zelo skladna fasada ali pa totalen kič.
|
|
|
|
RE: če že glih kero zanima :) 31.7.2008 16:56:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Bi jo blo videt tud iz aviona, ma kaj aviona še iz satelita Si predstavljaš. Vpišeš v Google earth LARA in vidiš njeno hišo.
|
|
|
|
RE: če že glih kero zanima :) 31.7.2008 23:21:20
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Pri teh rdecih pa opaza dve skrajnosti. Ali zelo skladna fasada ali pa totalen kič. JA, pri enih res očke bubajo
|
|
RE: če že glih kero zanima :) 31.7.2008 23:57:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Pri teh rdecih pa opaza dve skrajnosti. Ali zelo skladna fasada ali pa totalen kič. JA, pri enih res očke bubajo Neka prijaznost te je napadla . Izgleda, da zelena res deluje pomirjujoce.
|
|
|
|
RE: če že glih kero zanima :) 1.8.2008 0:02:19
|
|
|
|
rija
|
ne, PMS popušča
|
|
RE: če že glih kero zanima :) 1.8.2008 14:17:54
|
|
|
|
ženska
|
LARA, čestitke! Hiša mi je noro všeč. Že kar lep čas spremljam tale tvoj link in vse je oh in sploh cool. Še bolj zaradi tega, ker tudi midva iščeva ideje in načrt za hišo. Sicer bi imela dosti manjšo od vaše ampak stvar mi je fenomenalna. Uživajte v malem gradeku in vse lepo? Kdo je arhitekt?
|
|
|
|
RE: če že glih kero zanima :) 1.8.2008 20:42:10
|
|
|
|
Pikec
|
LARA ampak tvojo hišo se DEJANSKO vidi iz zraka ... Še z Možjance sem jo uočila BP. Ti sporočim, če se jo tud z Urha vidi pa iz avijona .
|
|
|
|
RE: če že glih kero zanima :) 2.8.2008 23:07:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ženska LARA, čestitke! Hiša mi je noro všeč. Že kar lep čas spremljam tale tvoj link in vse je oh in sploh cool. Še bolj zaradi tega, ker tudi midva iščeva ideje in načrt za hišo. Sicer bi imela dosti manjšo od vaše ampak stvar mi je fenomenalna. Uživajte v malem gradeku in vse lepo? Kdo je arhitekt? ne morem povedat ker me bojo scenzuriral da reklamo delam. je pa res tudi to da nama je sicer arhitektka nardila idejno zasnovo, pol sva jo pa sama ene 4x okol obrnila in predelala in je na koncu risala samo še to kar sva ji rekla. prvotne njene ideje so ble recimo. vhod iz dnevne v WC in podobni štosi. Tako da :)
|
|
|
|
RE: če že glih kero zanima :) 3.8.2008 14:51:45
|
|
|
|
tajtaja
|
Odlično, Lara. Tvojo gradbeno zgodbo spremljam od začetka, ker je sovpadala z našo. Zelo odpičena, ampak vseeno lepa barva. Čestitke za pogum, pa čimmanj posnemovalcev ti želim.
|
|
RE: če že glih kero zanima :) 3.8.2008 23:13:53
|
|
|
|
frutka_
|
Lara hiška je super! Res mi je všeč ampak mi je zelena preveč zelena. Jaz bi raje kakšno umirjeno barvo izbrala, recimo olivno varianto. Sicer pa svaka čast, vem koliko energije je potrebno da spraviš nekaj takega skupaj. Aja, pa tvoje rožice moram pohvaliti!!!!
|
|
|
|
RE: če že glih kero zanima :) 4.8.2008 14:57:53
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Siva mi je vsec, itak . Zelena pa cisto prevec v oci bode, meni. Enako.
|
|
RE: če že glih kero zanima :) 4.8.2008 15:04:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepa je!
|
|
|
|
RE: če že glih kero zanima :) 8.8.2008 21:20:52
|
|
|
|
Pobalami
|
Zelo dobro. Meni je zelena barva zelo všeč, sem pa videla take grde zelene fasade, da bog pomagaj. Tvoja je super. Siva pa je dobra protiutež, da malo umiri izgled. Meni so trenutno najlepše fasade mokka barve, razne kompinacije z lesom (samo ne tist fabjon), tudi cela črna bajta mi je dobra, samo mora biti tudi arhitektura skladna.
|
|
|
|
RE: če že glih kero zanima :) 8.8.2008 22:27:51
|
|
|
|
Aja1
|
Uau Lara, super lepa hiška...ups...hiša.
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?