Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ali sem prav razumela?Pomagajte prosim 1.3.2005 16:53:56
|
|
|
|
Marina_
|
Aja?Kaj pa jaz ko imam FUL močne :hudicek:To pomeni da bom imela še močnejše?:grrr:
|
|
|
|
Ali sem prav razumela?Pomagajte prosim 1.3.2005 19:02:53
|
|
|
|
naja78
|
verjetno ne,bodo pa manj boleče,vsaj tako pravijo.
|
|
|
|
Ali sem prav razumela?Pomagajte prosim 2.3.2005 10:38:10
|
|
|
|
tinkamiška
|
Se strinjam z Angeliko, glede manj bolečih M pa nisem najbolj prepričana, vsaj pri meni ni tako. Med :nosecka: pa jst nebi pila krvomočnice, ker se je jajček itak prijel, M pa tudi nebi potrebovala, vsaj nekaj časa ne;) LP, Tinka
|
|
|
|
Ali sem prav razumela?Pomagajte prosim 2.3.2005 10:42:51
|
|
|
|
Marina_
|
Zdravo punce.Hvala za odgovore:rozica:Jaz moram priznati da po 2 dneh pitja krvomočnice nimam več bolečin!!!No meni to dosti pomeni ker sem umirala sploh prva 2 dni.Upam da se bo sluznica odebeljila in drugi mesec več nebom rabla pit smrdljičke;)...no to pravim vsak mesec:)-
|
|
|
|
Ali sem prav razumela?Pomagajte prosim 2.3.2005 10:46:37
|
|
|
|
tinkamiška
|
:bravo::bravo::bravo:Frizerka, super!:rozica: Zdej pa naj se prime mali :duda:!:rozica: Tinka
|
|
|
|
Ali sem prav razumela?Pomagajte prosim 2.3.2005 11:04:54
|
|
|
|
Marina_
|
Ja Tinka upam da naju bo ta mesec našla dušica;)Ful si želim da bo pred 25.3!Ko samo pomislim na antisterilitetno me kr:((Ma saj bo
|
|
|
|
Ali sem prav razumela?Pomagajte prosim 2.3.2005 11:12:14
|
|
|
|
baguSka
|
Jst tud nism po pitju glih nosečka ratala, sm pa končno po dougem času dobila spet M namest na 42.dan, na 32.;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......