lexl -> RE: Iz seznama za novorojenčka (30.7.2008 12:51:45)
|
v avgustu se bomo sputili v besno nakupovanje in zato me zanimajo konkretni nasveti in sicer: - gumirano platno za nad jogi - kje lahko kupim kvalitetno platno, ki "diha" (ni čista plastila) in ima kulturno ceno platna od začetka res ne rabiš, moj fantek je star eno leto, pa še nimamo platna niti ga zaenkrat ne rabimo. - angel care blazina (al nekaj podobnega): ali se splača rabljeno ali novo; in če novo kje za to še nisem slišala Od spodaj naštetih stvari katero znamko najbolj priporočate in kje so najugodnejše cene: - hladilno mazilo vzami kar tisto lekarniško, če pa nima občutljive ritke pa lahko od Bubchna (upam, da sem prav napisala). - aspirator mi imamo tistega iz lekarne na baterije - zaščitna krema za obraz (glede na to, da bo jesensko-zimski)Bubchen - milo/šamponBepanthen - stekleničke tiste na dudo nismo imeli, z nastavkom pa Avent - dude nismo imeli - cuclji nismo imeli - kapljice proti krčem sab simplex - nadomestno mleko (za vsak slučaj) nismo imeli, smo se skoz dojili - čaj za novorojenčke hipp komarček - krema za bradavice aventova je zame najboljša - blazinice za dojenje jih nisem rabila - kakšen termometer za telesno temperaturo (najbolj zanesljiv) najboljši je ušesni, ker je to za otroka najmanj stresno in najhitreje IZVIRNO SPOROČILO: ANIME
|
|
|
|