|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako veš da nič ne veljaš v službi
30.7.2008 11:17:31   
Anonimen
Ko izveš, da te hoče nekdo povabiti na praznovanje, pa vpraša vseeno še tvojo sodelavko iz istega oddelka, pa ta reče, ne, nje pa ne povabiti.
Tako veš.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako veš da nič ne veljaš v službi
30.7.2008 11:21:20   
naja17
In s takimi bebci se ni potrebno obremenjevati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.7.2008 11:26:57   
Anonimen
na žalost je treba z njimi delat, vsaj vem da ima dva obraza. ampak kaj mi pa to vedenje sploh rabi ? NIČ.

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.7.2008 11:28:23   
Dream
Če bi te imel nekdo namen povabiti, ne bi spraševal tvojhe sodelavke. Res se ne splača obremenjevat s takimi bebci... Sicer pa čez 7 let vse prav pride, kajne? user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.7.2008 11:30:45   
Dream
In mimogrede sem bila na istem kot ti. Ampak sem trmarila naprej in se z delom dokazovala, tako da bi mi lahk pred noge zmetali ne vem kolk tovornjakov polen, pa ne bi klonila. Res pa je, da odnosi niso najbolj prijetni in včasih komaj čakaš, da je služba za tabo...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.7.2008 11:33:53   
ključek
Če bi te imel nekdo namen povabiti, ne bi spraševal tvojhe sodelavke. Res se ne splača obremenjevat s takimi bebci... Sicer pa čez 7 let vse prav pride, kajne? user posted image

se podpišem.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.7.2008 11:35:01   
Anonimen
Saj verjetno ni edina v službi s katero lahko komuniciraš. Zdej vsaj veš kakšna je in jo tako sprejmeš, imaš striktno samo poslovne odnose, lahko navržeš še kako o vremenu a vedno imaš v mislih kakšna je zato dlje ne greš.
Eh zaradi tega se ni za obremenjevat, sem bla na istem pa vem, da vse mine.

(odgovor članu Dream)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.7.2008 11:45:46   
Anonimen
Ja, odnosi pa res niso "prijetni", ma, je na višjem položaju, in sem pač tista, ki mora biti ponižna. Ampak ti "dojadi" zahrbtnost, na bruhanje mi gre to.

Zakaj ne obstajajo samo iskreni ljudje? Zakaj??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.7.2008 11:50:58   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Saj verjetno ni edina v službi s katero lahko komuniciraš. Zdej vsaj veš kakšna je in jo tako sprejmeš, imaš striktno samo poslovne odnose, lahko navržeš še kako o vremenu a vedno imaš v mislih kakšna je zato dlje ne greš.
Eh zaradi tega se ni za obremenjevat, sem bla na istem pa vem, da vse mine.

Pri meni je bila žal edina (ne samo v pisarni ampak na splošno edina ženska v kolektivu, ker smo manjše podjetje). Ampak sem vztrajala na svojem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.7.2008 11:54:06   
Bethany
Če bi bili vsi pošteni in iskreni, bi bilo prav dolgočasno user posted image Tako pa smo ljudje na različnih nivojih rasti, kar je seveda  razumljivo. Tudi pri meni v službi imam opravka s takimi debilnimi sodelavkami, pa ni niti malo prijetno, in sem včasih prav žalostna, ko vem, kako fajn bi se lahko razumeli in imeli, saj vedno več časa preživljamo med službenimi stenami. Ampak... žal tako ne gre. Se prepričujem, da takšni ljudje niso vredni niti malo moje energije in živcev in jih kolikor se le da ignoriram. Striktno poslovno in nič več. Sicer pa, poskušam razmišljati pozitivno in se do vseh obnašati tako, kot pričakujem, da se drugi do mene in včasih so rezultati prav zanimivi ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.7.2008 14:19:20   
Anonimen
pri meni je podobno. jz mam od vseh višjo izobrazbo od sodelavk. pa delam isto kot one. ampak ene par jih je imelo sam osnovno šolo pa kaj pol zgleda da takrat ni bilo možnosti da bi naredle več pa jih nisem imela za nič man ker jz človeka ne ocenjujem po tem ampak kakšni so po karakterju. potem so te sodelavke dal na en tečaj in so šle 3× na predavanje in 1 zagovor in zej majo kao priznano bolničarsko. vse ok in prav sam ne zdi se mi pa fer do tistih ki so delal 3 leta šolo pa ful izpitov da so prišli do te izobrazbe. no in ena od teh sodelavk se zej nos kot da bi mela fax narjen misli da drži boga za j....
ful se je spremenila ful je ratala zahrbtna, pa šefici ful v rit leze za hrbtom pa jo ful grdo opravlja. jz šefici če me kej moti ji to povem v obraz ne pa zahrbtom.
pa se nič ne sekiram jz svoje delo opravljam naprej in to dobro sej vidim ko če grem na dopust tisti ljudje k majo mene nočejo nobene druge, ker pravijo da sm jz najboljša. in s tem mam jz dokaz da delam dobro kaj si pa ta misli mi je pa vseeno. sam tolk sm ji pomagala za lon pa dobiš nož v hrbt.

sam kokr pravjo vse se vrača vse se plača. tko se bo tud tvoji sodelavki vse vrnilo.

kr pogumno naprej.

(odgovor članu Bethany)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?