RE: Škatle za selitev (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Pikec -> RE: Škatle za selitev (30.7.2008 13:46:51)

Vsak boljši selitveni servis jih ima. In so lih dovolj velike da grejo notr lepo fascikli in A4 formati. In lih dovolj velke so moje ble da je en sam človk komot nesu.

Pa ne prevelikih škatl jemat, ker zna ratat problem pri nošnji. So okorne in nerodne za nosit. Notr stlačiš boga in pol pol pa ni boga ki bi škatlo dvignu, sploh če je polna krožnikov [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
Za kjige in papir poskusi najt bl majhne škatle k literatura je ponavadi j***no težka. Cunj nisem marala tlačit v vreče, ker jih je blo pol treba spet zglat (in prat). V škatlo sem jih lepo zložila kako so ble v omarah in jih vzela ven lepo zložene. Ampak če se mudi in ni časa komplicirat so tud vreče zakon.

(šele zdej vidim da sem se prevečkrat selila u lajfu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image])




Mišni -> RE: Škatle za selitev (30.7.2008 13:51:20)

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Jaz sem dala velinoma vse kar v velike vreče za smeti, modre barve, da se je dalo z vodoodpornim flumastrom gor napisat, kaj je notri. V škatle je šlo samo tisto, kar bi se lahko zlomilo.


kam si se pa ti selila?


Iz Kranja v Kranj. Pred 6 leti.




Kontrakarambolšrauf -> RE: Škatle za selitev (30.7.2008 13:54:52)

IZVIRNO SPOROČILO: tina a

IZVIRNO SPOROČILO: Kontrakarambolmatica

Kje lahko kupim velike kartonske škatle za selitev, in predvsem koliko ta zadeva stane?

Hvala



Nič selitveni servis, kar naredi sam kar moreš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].



Če boš uporabila selitveni servis jih dobiš tudi pri njih (Slejko).




Anonimen -> RE: Škatle za selitev (30.7.2008 14:03:08)

O, a spet nateg.... forum [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Kakšen nick [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Sicer pa jih imajo v Valkartonu v Logatcu, take velike, mislim, da so mere nekje 40cm x 60cm x 80cm, cena pride okoli 1€ za eno, so pa zelo trpežne, nam so zelo prav prišle, še zdaj imam nekaj robe pospravljeno notri. Ampak ti verjetno ne pride prav, če si z obale.

Sicer pa lahko greš v kakšen manjši Mercator vprašat, če ti jih lahko dajo na stran, pa jih prideš čez nekaj dni iskat. Ali pa kakšna Mladinska knjiga, DZS jih tudi dobijo.




Kontrakarambolšrauf -> RE: Škatle za selitev (30.7.2008 14:11:05)

Nič nateg, nick originalen, težava s selitvijo realna. Bemti škatle, bemti selitev[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.7.2008 14:37:12)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]