Urshy78 -> RE: spermiogram - vprašanje (5.11.2009 10:23:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica Moj mora še enkrat na spermiogram. Tokrat mora v LJ, ker jim izvidi iz Postojne niso dovolj dobri [sm=zmeden.gif] . A je bil od katere partner v LJ pri dr. Drobniču al i dr. Zornu. Zanima me, koliko časa se čaka na "pregled". tudi moj ga je moral opraviti še enkrat, čeprav ga je opravil že v Postojni. tukaj pač zahtevajo svoje izvide. najprej je opravil spermiogram, 14 dni kasneje pa še pregled pri andrologu. bil je pa pri dr. Drobniču. čakala sva pa okoli dva meseca. Urša, hvala. A to je že dolgo nazaj, kar je delal? Al zdaj v kratkem? Kako pa zgleda pregled pri andrologu? Se pravi, da bo moral reskirat dva dni dopusta, da bo to opravil. Pa če bo moral še mene v LJ peljat na HSG in krvni test... saj mu bo dopusta zmanjkalo. ni dolgo nazaj, 2 meseca. pri andrologu je pregled tak: androlog mu pove rezultat spermiograma, malo pogleda moda, če je vse ok in to je to. za moške mogoče malo neprijetno, ampak kaj čmo, se preživi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] moj ni imel nič dopusta, je samo v službo prišel urco ali dve kasneje, naročen je bil zjutraj.
|
|
|
|