Dali* -> RE: Lletz in bolniška v nosečnosti (31.7.2008 7:26:07)
|
Vidim, da v vaših primerih zaradi lletza niste bile v bolniški. Meni je G lani, predno sem šla na operacijo rekla, da ko pa zanosim spadam takoj v rizično skupino zaradi prezgodnjega poroda in da bom šla takoj v bolniško. Bomo videli, danes popoldan imam pregled in UZ. Aja, ko pravite, da ZZZS bolniške ne podaljša do porodniiške, ampak da je treba vsak mesec jovo na novo urejat? Mi je mala neznanka, ampak kaj ti vsak mesec piše G mnenje... Bo to držalo? Sama sicer imam nekaj sodelavk, ki so bile skoz v bolniški. Ena ker je imela umetno opl., ena je dobla ledvične kamne, ena je imela ss in nato čez 3 mes. spet zanosila... Jih nisem sicer vprašala, kako so urejale, ker so sodelavke in bi rekle, češ sej se ti ne da več delat. Čaprav je to tudi malo res. Po tolkih letih nenehnega žrtvovanja za podjetje, potovanj, ljudi, sestankov, bi si res rada malo odpočila in uživala v svojem čudovitem stanju. Se pravi, se bolniška lahko podaljšuje samo za 30 dni, ali do porodniške? Imejte se lepo v čudovitem dnevu...
|
|
|
|