Gina -> RE: kam..? (29.7.2008 22:34:03)
|
Jaz sem sicer imela malo boljše možnosti, a sem ne glede na to kar dolgo časa gruntala in organizirala vse, da mi je bilo potem čim lažje. Mogoče bi ti začela z razmišljanjem in konkretnim ogledovanjem najemniških stanovanj ali pa morda z razmislekom o tem, kam sploh lahko greš. Je to mama? Imajo tvoji starši kak "vikend", kamor bi lahko začasno šla? Bi si lahko pri starših kaj uredila v kakem prizidku, ki bi ga sama zrihtala? Bi ti prijatelji lahko kaj ceneje oddali kaj? Bi ti prijatelji lahko za določen čas odstopili kak vikend? Bi si ogledala najemniška stanovanja kje dlje iz mesta kjer si zdaj, pa bi se za mnogo cenejšo varianto vozila vsak dan par km? Obstaja morda možnost, da zamenjaš službo, pa da dobiš kaj bolje plačanega? Imaš možnost kaj postrani zaslužit, da bi imela kaj rezerve vsaj? Imaš kakšno prijateljico, ki ima podoben problem, ali ki je sama, pa bi ji življenje v skupnosti prav prišlo, ker bi s tem kaj prišparala? Morda bi šla živet h kakšni gospe, ki potrebuje pomoč, pa bi zato kaj ceneje oddala stanovanje? ... ne vem, možnosti pa je gotovo več, kot jih izgleda na prvi pogled... predvsem pa...dobro razmisli o vseh, pa čisto konkretno stopi v akcijo....ker brez akcije ni nič. Srečno!
|
|
|
|