Grad Otočec.bungalovi (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

Sulfinija -> Grad Otočec.bungalovi (29.7.2008 8:33:33)

Pozdravljene!

Mi mogoče lahko katera pomoga,je bila katera na Gradu Otočcu v bugalovih?Z možem bi šla za vikend tja v avgustu in ker je ponudba za tri dni zelo ugodna me zanima ali je bila katera od vas tam in kako se ji je dopadlo?

Hvala.

LP Mojca[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: Grad Otočec.bungalovi (29.7.2008 14:14:14)

Se mi zdi, da prav na Gradu Otočec, t.j. na tistem otoku, ni bungalovov, so pa malo nad njim okrog Sport Hotela. Sva bila z mojim marca tam za en vikend, sicer v hotelu (ki ima 4 zvezdice, a si jih ne zasluži), pa se mi je zdelo kar vredu, čeprav okrog bungalovov zunaj ni za bit kaj preveč, ker si v bistvu koj na hotelskem dvorišču. V hotelu ni bazena, ampak se moraš zapeljat v neke bližnje toplice, je pa nek športni center tam zraven. No midva sva bila čez dan bolj malo v hotelu in okolici, ker sva se raje usedla v avto in raziskovala bližnje in daljne okoliške zanimivosti. Se mi zdi res bolj primerno za vikend oddih, za cel teden it tja pa ni kaj takega za počet.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.7.2008 18:02:11)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: Grad Otočec.bungalovi (30.7.2008 11:10:46)

IZVIRNO SPOROČILO: živka
Hotel Sport se mi zdi, da ima tri ali dve zvezdici.

Sem bila marca tam in je imel oznako 4ih zvezdic ... samo glede na to, kake so bile najine izkušnje s hotelom, ne bi bila presenečena, če so do danes izgubili eno oz. kar dve zvezdici [sm=smiley36.gif].
In oni bungalovi so mi pa res mogoče delovali tako, kot da jih oddajajo na uro [sm=smiley36.gif].

Stran: [1]