Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Strawberrie Cherrie - kje siiiiii? 1.8.2008 12:17:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II A izbor za Miss lepote se vedno poteka Jaz sem ravno kokice nabavila, da ne bom konkurenca.
|
|
|
|
RE: Strawberrie Cherrie - kje siiiiii? 1.8.2008 12:17:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica Vseeno mi je zato, ker me sovraži pač nekaj uporabnic. In to ni cel forum. Jih je kar nekaj s katerimi popolnoma normalno komuniciramo. Jaz vsaj ne pošiljam ZS- jev, v katerih bi druge naprošala, da naj mi pomagajo zj... kakšno uporabnico, ki meni ni všeč. Vsaj tok podla nisem.
|
|
|
|
RE: Strawberrie Cherrie - kje siiiiii? 1.8.2008 12:21:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II A izbor za Miss lepote se vedno poteka Jaz sem ravno kokice nabavila, da ne bom konkurenca. Optmisitka. Vsak pa res ne more priti v ozji izbor .
|
|
|
|
RE: Strawberrie Cherrie - kje siiiiii? 1.8.2008 12:24:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II A izbor za Miss lepote se vedno poteka Jaz sem ravno kokice nabavila, da ne bom konkurenca. Optmisitka. Vsak pa res ne more priti v ozji izbor . A je dost, če gledaš npr. nadaljevanko L.A. Law ?
|
|
|
|
RE: Strawberrie Cherrie - kje siiiiii? 1.8.2008 12:27:07
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II A izbor za Miss lepote se vedno poteka Jaz sem ravno kokice nabavila, da ne bom konkurenca. Optmisitka. Vsak pa res ne more priti v ozji izbor . A je dost, če gledaš npr. nadaljevanko L.A. Law ? to že izpadeš zaradi prekvalifikacij
|
|
|
|
RE: Strawberrie Cherrie - kje siiiiii? 1.8.2008 12:27:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II A izbor za Miss lepote se vedno poteka Jaz sem ravno kokice nabavila, da ne bom konkurenca. Optmisitka. Vsak pa res ne more priti v ozji izbor . A je dost, če gledaš npr. nadaljevanko L.A. Law ? Ne vem. Jaz sem ostala pri Modrem poletju. Tole je v iber prezahtevno zame. Kaj ces, nismo vsi za vse.
|
|
|
|
RE: Strawberrie Cherrie - kje siiiiii? 1.8.2008 12:28:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh klinc pol, potem bom pa tud jaz ostala raje na mehiških telenovelah. A tle mam kakšno konkurentko?
|
|
|
|
RE: Strawberrie Cherrie - kje siiiiii? 1.8.2008 12:29:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh klinc pol, potem bom pa tud jaz ostala raje na mehiških telenovelah. A tle mam kakšno konkurentko? Izbor bo tezak
|
|
|
|
RE: Strawberrie Cherrie - kje siiiiii? 1.8.2008 12:32:45
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Eh klinc pol, potem bom pa tud jaz ostala raje na mehiških telenovelah. A tle mam kakšno konkurentko? vedno težja področja si izbiraš hehehe
|
|
|
|
RE: Strawberrie Cherrie - kje siiiiii? 1.8.2008 12:38:21
|
|
|
|
Lepotica
|
Otročje
|
|
RE: Strawberrie Cherrie - kje siiiiii? 1.8.2008 12:46:15
|
|
|
|
Freycha
|
uuuuu prava se oglaša tebe je pa sama resnost in zrelost
|
|
|
|
RE: Strawberrie Cherrie - kje siiiiii? 1.8.2008 12:51:54
|
|
|
|
benika
|
Otročje Ponavadi sklepamo po sebi, a ne lepotička?
|
|
|
|
RE: Strawberrie Cherrie - kje siiiiii? 1.8.2008 12:53:26
|
|
|
|
Lepotica
|
Niti ne. Ampak ne da se mi več z vami dolgčasa preganjat.
|
|
RE: Strawberrie Cherrie - kje siiiiii? 1.8.2008 12:59:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak ne da se mi več z vami dolgčasa preganjat. Dobra ugotovitev.
|
|
|
|
RE: Strawberrie Cherrie - kje siiiiii? 1.8.2008 13:03:24
|
|
|
|
Rubin.
|
Sem pravkavkar prebrala preblisk v Večeru: "Kolikor pametnejši si, toliko več veličine in nizkotnosti odkriješ v človeku. B. Pascale" Aja, tu ni tekmovanje v pameti, ampak v lepoti
|
|
|
|
RE: Strawberrie Cherrie - kje siiiiii? 1.8.2008 13:08:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica Niti ne. Ampak ne da se mi več z vami dolgčasa preganjat. A dej nehi, a zato je vsak drugi post tvoj?
|
|
|
|
RE: Strawberrie Cherrie - kje siiiiii? 1.8.2008 13:12:30
|
|
|
|
Angellina
|
No, saj jaz sem ti rekla, da ti zavidam samozavest. Ti vsaj nič ne pride do živega, ker nikogar niti slišiš ne. Pa ne da nočeš slišat, preprosto tega nimaš programiranega v možganih. Si kot slon, ki je ušel iz ZOO-ja in drvi čez mesto, ob tem pa ga boli đoli za folk, ki se dere in beži pred njim.
|
|
|
|
RE: Strawberrie Cherrie - kje siiiiii? 1.8.2008 13:17:11
|
|
|
|
Rubin.
|
8. strani! Zdaj bi pa se S_C že lahko javila.
|
|
|
|
RE: Strawberrie Cherrie - kje siiiiii? 1.8.2008 13:19:24
|
|
|
|
Volga
|
Bi rekla, da je tole tema letošnjega poletja.
|
|
|
|
RE: Strawberrie Cherrie - kje siiiiii? 1.8.2008 13:26:41
|
|
|
|
Rubin.
|
Se vidi, da je čas kislih kumaric. Pa nazdravje, če se ti kiha . Spet ena od "tabloljših" tem.
|
|
|
|
RE: Strawberrie Cherrie - kje siiiiii? 1.8.2008 13:27:33
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Se vidi, da je čas kislih kumaric. Pa nazdravje, če se ti kiha . Spet ena od "tabloljših" tem. Res. Ne moreš verjet.
|
|
|
|
RE: Strawberrie Cherrie - kje siiiiii? 1.8.2008 13:38:52
|
|
|
|
NevenkaP
|
Ja, a ne? Pa vse ta dobre teme imajo en tak "fil ruž".
|
|
|
|
RE: Strawberrie Cherrie - kje siiiiii? 1.8.2008 13:44:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica Otročje Skoda, da svoje resnosti in samozavesti ne dokazujes na resnem forumu kot je Druzinska zakonodaja. Mislim skoda, predvsem zate. Da ne pokazes svojega znanja in ga khrati blamiras z izjavami na Čvekanju. Čvek je čvek. Kako se v pravnem terminu temu rece, ne vem.
|
|
|
|
RE: Strawberrie Cherrie - kje siiiiii? 1.8.2008 14:07:54
|
|
|
|
Kontrakarambolšrauf
|
Sedaj pa čisto zares sprašujem. Lepotica, a ti si res PRAVNICA . Tak, čisto zares, v resničnem življenju z resnično diplomo
|
|
[Brisano sporočilo] 1.8.2008 14:14:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?