LARA25 -> always vložki (28.7.2008 22:00:23)
|
Danes sem dobila ta mail- spodaj napisano( skrajšano). KAJ PRAVITE O TEM??? Nic nenavadnega ne bi bilo, ce nebi bil razlog, zaradi katerega je umrla tako nehuman in grozljiv. Punca je bila stara 34 let, ko je umrla. No, da KONCNO preidem k stvari. Punca je dobila raka na maternicnem vratu, kateri se je razsiril po telesu in zaradi tega, ker je prepozno sla k zdravniku, jo le ti nso mogli resiti. Punca je dobila RAK MATERNIČNEGA VRATA zato, ker je uporabljala vlozke ALWAYS. Ste mogoce opazile, da ni (oz.je minimalno st.reklam) za Always vlozke? Na Always vlozkih je klor, ki je kriv za nastanek raka na maternicnem vratu. Ljudje, ki so producirali Always vlozke so klor dajali namensko na vlozke, da bi ubijali zenske. Vse pa zaradi tege, ker je na svetu (celotno gledano) prevec ljudi in ce "ubijajo" zenske, potem le te ne morejo rojevati otrok. Katastrofa...vsaj zame Jaz jih vec ne uporabljam in nobeni od mojih kolegic ne zelim nic slabega vam to posiljam. O tem lahko obvestite tudi svoje kolegice...
|
|
|
|