blaža -> RE: utrgala kožico!!!! (29.7.2008 10:32:29)
|
Jaz imam pet let starega otroka in pri letu in pol mu je pedjatrinja, ki je nadomeščala našo, na silo potegnila kožico dol in mu je kri tekla. Naša pedjatrinja je rekla, da se to ne počne, temveč se kožico samo nateguje do koder gre. Obstaja tudi krema prav za to, da se kožica počasi spravi čez. Mažemo jo tri mesece, prvih deset dni v mesecu in moram reč, da zelo pomaga. Vsak dan mora vaditi pod tušem, da se to čim prej uredi. je pa rekla, da se kožica na silo ne vleče dol, ker se potem dostikrat zaraste in otroku pusti brazgotino. In točno to se je zgodilo našemu, pri letu in pol. Se je pol zarastlo. Je pa naša pedjatrinj ena od ta boljših v Kopru in ji zaupam!Tudi to ni res, da je čas samo do petega leta starosti. Tudi kasneje je čas, vendar je bolje to čim prej uredit, da fantje ne bi imeli drugih problemov.( ko so veliki, jim je nerodno o vsej zadevi...). Sem pa letos rodila še enega fantka in sem po tretjem mesecu pokukala kako je z lulčkom. Ni treba uganit, da imam enkega ko starejši bratec. Me je prav dol vrglo, no pa do poroke bomo vse rešli.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|