Babylove mleko iz DM (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje

Sporočilo

Anonimen -> Babylove mleko iz DM (28.7.2008 18:14:54)

Živjo!
Mene pa zanima, če katera uporablja Babylove mleko 1, ker jaz ga uporabljam, pa do sedaj je bilo vse uredu, prejšnji tedn sm pa kupila tri škatle pa se mi zdi kot da so ga narobe pakiral. Zdi se mi bolj gost, ker sploh ne teče čez cucelj z eno luknjico, pa da se niso mogoče zmotili pri pakiranju in so pakirali namesto enke, dvojko al pa trojko. A ima kakšna isto izkušnjo?
Aja, pa še merca je napačna, je pol manjša kot prej.

marinci -> RE: Babylove mleko iz DM (28.7.2008 18:24:31)

Jaz sem imela v 1. 2. in 3. enake velikosti merice. A si ti mogoče kako drugo mleko kupla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], če pa ne, je pa mogoče kaj narobe.

Anonimen -> RE: Babylove mleko iz DM (28.7.2008 18:33:21)

ja sej zato k naj bi ble iste merce, tuki so pa že merce pol manjše, pa še mlek je full gost.sej sm nesla nazaj, sam jim niso z uprave še nč sporočil.tko da zdej ne vem kaj je to narobe 

butt3rfly -> RE: Babylove mleko iz DM (28.7.2008 20:38:20)

jst mojmu devam zdej trojko. drgač pa pije to mleko že od začetka. in men se ni nikol nardil, da bi blo mleko gosto. mogoč je res kej narobe[sm=zmeden.gif]

barika -> RE: Babylove mleko iz DM (29.7.2008 9:38:04)

hm, trojkica je malo bolj gosta, pa okus jabolka je (ne vem, če se da navadna 3 tudi dobiti). 1 je bila pa lepo tekoča, nič gosta, pa merice so enake, take čudne modre.

Anonimen -> RE: Babylove mleko iz DM (29.7.2008 9:44:02)

Sej verjetn je res neki narobe, ker sm dons klicala v trgovino pa sploh niso dobil nove pošiljke, včeri so mel pa dobavo. Smotan mi je edin to k mam mleka sam še za dva dni , v trgovini ga pa zihr ne bo vsaj še en tedn. To pomeni, da bom mogla dat katerga druzga kar mi pa lih ni všeč, saj ji je ta full odgovarjal. Tako, da če ga ima kera viška in ga je kupila vsaj 14 dni nazaj ali več, če mi ga lahko proda

Stran: [1]