Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
zaščita, ko "fant pazi" 1.3.2005 13:58:56
|
|
|
|
KIRA
|
:)-:)-PUNCE: NAJBOLJŠA ZAŠČITA JE KOLENA SKUPAJ! hihiiii:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:bravo::bravo::bravo:9nebesa9nebesa
|
|
|
|
zaščita, ko "fant pazi" 1.3.2005 14:32:03
|
|
|
|
Una
|
Pri nas tut zaenkrat deluje. Mehurčica - kaj to pomeni, da KAR deluje?=:bravo::)-:ups: LP, U
|
|
|
|
zaščita, ko "fant pazi" 1.3.2005 16:31:27
|
|
|
|
Mojca20
|
Enako kot Tara
|
|
|
|
zaščita, ko "fant pazi" 1.3.2005 18:15:16
|
|
|
|
Pinja
|
Pri nas je bila 5 let učinkovita :bravo:, pol smo pa 2 leti na ful, preden nam je ratal :duda: nardit in to v varnih dnevih, dva dni pret teto M :hudicek:. Jo bomo tud naprej uporabljal, zaenkrat pa tko kot Kira prav, kolena skup :)-:)-:)-
|
|
|
|
zaščita, ko "fant pazi" 1.3.2005 19:23:29
|
|
|
|
buča
|
Dokler sva se to šla,je bla taka zaščita 100%9nebesa
|
|
|
|
zaščita, ko "fant pazi" 1.3.2005 19:41:34
|
|
|
|
Primoza
|
Pri nas 100% učinkovita, vendar je bil čas 7 mesecev prekratek za kakšno resno statistiko. Viri omenjajo povprečno da s takšno zaščito v enem letu zanosi 20 žensk od 100. Kako bi pa to prevedel v % verjetnosti pri 1 spolnem odnosu pa je potrebno uporabiti kombinatoriko. Če sem prav izračunal, bi v tem primeru bila verjetnost zanemarljivo majhna, kakih 0,2% oziroma, da je zaščita 99,8%.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?