|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slabost-viroza?
28.7.2008 15:43:00   
sakuL
ja vem da je mogoče to že nekej napisano, pa vseeno me nekaj matra....

že kakih 14 dni mi je zjutraj kr dost slabo, pa da sem zmerno lačna, pa bi v službi kr sla bruhat...
samo me bega ena stvar,...
16. sem dobila user posted image , prejšnji teden pa sem bila pri G... pa res nevem kaj naj si mislim, in se le tolažim s tem, da pa imam kakšno močno virozo, da mi je tolk slabouser posted image in da NISEM noseča.

Res razhaja kaka viroza, z namenom da mene bega,user posted image ali je možno da sem user posted image , alpa semi že mau bledeuser posted image user posted image

hvala, lp

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slabost-viroza?
28.7.2008 15:54:39   
Naja30
Če si imela M, težko da si noseča... Se pa dogaja.

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2008 16:11:06   
piamaria
jaz sem bila na morju čist adijo, sem mislila, da sem staknila salmonelo,...za umret sem bila...bruhala, driskala, kuhala in ....adijo panet nouser posted image user posted image
Potem sem prišla domov in sploh pomislila nisem, da sem noseča....in potemuser posted image
menda od vsega kozlanja in sr......nja...
brez zamere, ampak res je viroza, ki te uniči.....cel teden ne prideš k sebi...
Upam na tvoj  user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.7.2008 8:18:18   
sakuL
piamaria-asi srečka user posted imageuser posted image zate

ja danes mi je spet slabo, pa sem šele 20 minut na sihtu, pa morm že jest,....
sej si ne ustvarjam utvar da sem noseča...
samo resno me bega tale slabost, in se resno tolažim s tem da sem fasala kako virozo user posted image

hvala, vam

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.7.2008 9:09:25   
boob
SakuL a veš da imam tud jaz eno tako 'virozo'. . sam da men zamuja že par dni. Učeraj sem naredila test FS pa je bil -- user posted image  , amapk sem ga delala popoldan. . . Bom še kašen dan počakala pa ponovila.
Zakaj pa ti ne narediš testa? A zadnjo user posted image  si imela normalno al je bila bol švoh.

lp

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.7.2008 9:18:46   
sakuL
ja M je bila tko tko, sem jo mela 1 dan mau bl tko... da sem vedela da jo imam, čeprav mi je 2 dni zamudila user posted image
potem 1 dan skoraj nič, potem pa tretji dan spet, mau bl močno user posted image (tk oje bilo ene 4-5 dni)-tako jo imam skoraj vedno....user posted image

boob, zaradi testa pa me niti ne mika, ker sem dobila user posted image in ne verjamem da bi bila lahko user posted image , čeprav si želim user posted image

boob, malo počakaj ,pa naredi še enkrat test, pa srečno user posted image user posted image

**najraj**

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.7.2008 9:28:23   
boob
kdaj si pa dobila user posted image  ?

Ja bom še počakala,. . me pa že več kot en tedn bolijo jajčniki (sam bol v blagi obliki kot ponavadi pred user posted image ) in na momente mam občutek kot da mi bo pravkar pritekla, ampak ni. . . pa beli tok mam.

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.7.2008 9:52:42   
sakuL
16.07

mene občasno spika desna stran, sam jest mam neki z zivcm, tko da... nič ne mislm na to da bi lahko bila user posted image
mije pa res čudnouser posted image

bo že, ane?, samo res me zanima zakaj....user posted image

**najraj**

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?