Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj kupiti 3,5.letnici? 28.7.2008 14:37:25
|
|
|
|
skokica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: skokica01 Na obisk prihajajo naši prijatelji iz tujine in za njuno hčerkico, ki stara 3,5 leta bi rada kupila kakšno fajn darilo. Kaj je všeč skoraj 4.letnicam? Ali je kakšna taka fajn igrača, igra? Razmišljam, da bi ji kupila igro Spomin? Je to OK? Kaj pa tiste hamma perlice? V naprej hvala za predloge.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.7.2008 14:42:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kaj kupiti 3,5.letnici? 28.7.2008 14:50:16
|
|
|
|
nuala
|
Nikoli ne moreš falit s flomastri, kakšnim lepom blokom ali pobarvanko, plastelinom, nalepkami. Puzle in družabne igre ( Spomin, Domine, Enka, Človek ne jezi se ) so tudi fajn. Pa milni mehurčki so tudi fajn.
|
|
RE: kaj kupiti 3,5.letnici? 28.7.2008 15:55:55
|
|
|
|
nanč
|
Naša ima rada pobarvanke,barvice inp.Pa seveda gumice,špangice...spomin je tud super ideja!
|
|
RE: kaj kupiti 3,5.letnici? 28.7.2008 21:26:21
|
|
|
|
glen
|
naša je bila pol leta nazaj nora na puzzle,in še zdaj pri 4 je
|
|
|
|
RE: kaj kupiti 3,5.letnici? 28.7.2008 21:29:07
|
|
|
|
Naja31
|
Kaj pa tiste hamma perlice Mislim da je to bolj za starejše. Mi jih imamo doma in imam samo jaz z njimi del.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdo so Miklavž, Božiček in Dedek Mraz?Kdo so pravljični možje, ki se jih naši otroci tako veselijo? Razen tega, da vsi trije obdarujejo otroke in da prihajajo...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?