N.SI -> RE: s 5-mesečnikom na Bali (30.7.2008 8:37:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: holly63 No vidim, da ni bila še nobena na Baliju, z dojenčkom seveda, al pa vsaj kje bolj eksotično. Karte sva že kupila, nasvet ene pediatrinje pa je, v kolikor si komplikator, to pot ali pa vsaj katero dalj od Portoroža odsvetuje. Rada pa bi dodala nekaj replik. Tudi midva sva že veliko prepotovala in to kot backpacker-ja. Leto nazaj sva prepotovala Tajsko, poleti sva bila v Tuniziji in letos februarja v Mehiki (aja pa kle sem bila že skor 5 mescov noseča),pa nikoli nisva tako komplicirala kot nekatere tukaj. Ker v teh deželah je pač tako in s tem se moraš sprijazniti. Mene so drugače bolj zanimale izkušnje, ker dobro vem, da jih zelo veliko potuje z dojenčki. Glede cepljenja pa sva izvedela kar iz prve roke na infekcijski kliniki in še tam niso tako komplicirali.Aja, pa še nekaj, me prov zanima katera bi raje šla z enoletnim otrokom na letalo. Toliko star otrok še trikrat bolj vrešči, kajti tja do enga tretjega leta ma pač svoj prov in če bo tečen bo tečen,sploh pa na letalu kjer naj bi bolj sedel.No upam, da se bo javila kakšna, ki podobno misli kot jaz. holly63: Tu smo se ti javile mame, bodoče mame ali sploh ne-mame in povedale svoje mnenje...nobena ti ga ni vsiljevala!! Res je, nisem bila s 5-m dojenčkom nikjer, ga še nestrpno pričakujem, a bi od tebe glede na to, da si prosila za mnanje pričakovala bolj vljuden post - ne pa nesramen, kot si ga poslala... Tu ni bil toliko point v tem, kdo je že kje bil (in nima smisla, da začnemo vse pisati v kako vse eksotiko smo se nekatere že podale, v kakšnih razmerah smo spali/bivali in koliko dni smo bili zaradi nepredvidenih razmer brez hrane, pa smo preživeli in je bila super izkušnja!) in daleč od tega da smo komplikatorji (no, nekateri morda so, a to je njihov odnos, ki pa ga nimaš pravice žaliti)... Point je bil - ali iti v kraje, ki so kakršni so, s 5-m otročkom. No, tu pa se zadeva vseeno spremeni, za nekatere... Pa smo ti to lepo povedale, nekatere tako - druge tako in te nismo niti obsojale niti poniževale, kot si to ti naredila. No, hvala lepa! Vsekakor vam vsem 3-em želim srečno pot in super izkušnjo.
|
|
|
|