MTFP
|
Jaz nisem dobila nič kar ne bi bilo uporabno. Samo dnevnika sta bila pa res dva, ampak sta bila druga, pa sedaj kar oba izpolnjujem, ker sta res dosti različna. Dobili smo pa vse od cunjc (večina je bilča tako velikih, da nam bo komaj pomladi prav, kar mi je super, saj na začetku smo jih imeli ogromno, in pa še majhne številke je hitro prerastel, se mi zdi da šele od št 74 malo dlje nosi vsako stvar), igrač, sterilizatorja, ogromno darilnih bonov, ki jih sploh še nisem pokoristila, jih kar šparam za kako konkretnejšo zadevo (kako igralo za na vrt ali kaj dražjega, ker jih je kar nekaj)... No stelirizator mi je sedaj zlata vreden, pa ga sama nisem imela niti namena kupovati in pa baby phone, pa med zelo uporabnimi darili je bila tudi stajica. Je pa res če želiš da darilo "ostane" za moje pojme bil med darili, ki sva jih dobila najlepši srebrnik s kitajskim horoskopom oz. bivolom, ker je bilo ravno leto bivola. In sva tudi sama rekla, da mu bova sedaj vsako leto kupila za rojstni dan še srebrnik zraven. Res, da tako malemu to nič ne pomeni, mu pa mogoče bo ko bo velik... vsaj jaz imam reada te stvari, ker tudi sama z prihranki ponavadi kupiva kako ploščico zlata. Cena srebrnika pa je od 20-40 € (odvisno od velikosti). Aja pa med darili je bil tudi elektronski okvir za slike...mi je sedaj ko ga imam tudi super zadevica, vedno ko pogledam gor, druga slikica našega malčka ...
|