Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: darilo za novorojenčka 28.7.2008 13:42:40
|
|
|
|
Tanik
|
IZVIRNO SPOROČILO: JAPE ...še ideje: - jedilni pribor - fredov obroč - kengurujček - album za slike - dojenčkov dnevnik - otroške knjigice (kartonke) Priporočam nakup za malo večjo starost, ne ravno za 2 tedna starega. Lahko tudi kahlico za lulat.....ma idej je še polno! ja seveda bom večje kupila, ne za dva tedna . si pišem seznam vaših idej in potem se bom odločila v trgovini.
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: darilo za novorojenčka 28.7.2008 14:21:50
|
|
|
|
danijela in taja
|
kopalno brisačo s kapuco....nikoli dovolj vedno pride prav....pa noben si jih ne kupi veliko
|
|
RE: darilo za novorojenčka 28.7.2008 14:52:00
|
|
|
|
Sonnja
|
jaz sem dobila vsega po malem, oblekce,igrače.... če sem pa vidla da mi kdo nosi plenice pa mi je res bilo mim, sej je res da je strošek sam če mu ne bi bila zmožna kupit nekaj osnovnega še ne bi imela otroka. plenice zame niso darilo pa brez zamere pa še to sem dobila tiste ko jih ne uporabljamo, ali pa ko mi kdo kupuje kozmetiko pa ne vem kaj še vse, nimam slab anmen sam brezveze trošijo danr. prijateljica mi je lupila kjnigo moj dojenček to mi je bilo všeč na splošno mi je bilo vse razen plenic
|
|
|
|
RE: darilo za novorojenčka 28.7.2008 15:06:59
|
|
|
|
Sandra*
|
dojenčkov dnevnik, kakšen fleten kompletek
|
|
|
|
RE: darilo za novorojenčka 28.7.2008 15:15:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je bilo najbolj fajn, ce je kdo kaj skuhal in spekel, da meni ni bilo treba.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.7.2008 15:18:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: darilo za novorojenčka 28.7.2008 15:20:55
|
|
|
|
Tanik
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* dojenčkov dnevnik, kakšen fleten kompletek a misliš da tega še ni dobila to je ful luštna zadevca
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: darilo za novorojenčka 28.7.2008 15:23:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Meni je bilo najbolj fajn, ce je kdo kaj skuhal in spekel, da meni ni bilo treba. Jaz bi takrat ubijala za kaj takšnega. Ni bilo treba, sem samo jezik stegnila .
|
|
|
|
RE: darilo za novorojenčka 28.7.2008 15:50:09
|
|
|
|
Regina
|
Jaz sem za bone in plenice,tudi kakšna dobra knjiga itd.Smo pa tudi dobili palčka zavijalčka,tomijevo igračo tri v enem(od 0-24 mes.zelo praktična),Knjiga moj dojenček.Naštevam darila ki so bila zame najbolj praktična ali najdlje v uporabi.Uglavnem kupi nekaj kar bodo lahko najbolj pokoristili(plenice) ali pa jim bo ostalo za vse življenje(knjiga,zlatnina,ipd)dojenček do dveh let(mogoče malo pretiravam) tako niti ne ve zakaj se gre.
|
|
RE: darilo za novorojenčka 28.7.2008 16:14:22
|
|
|
|
barika
|
jaz sem bila fuulll vesela slinga. (in viseče mreže), no ostalo so bile pa igrače in plenice. ampak sling je bil pa terna
|
|
|
|
RE: darilo za novorojenčka 28.7.2008 16:15:59
|
|
|
|
barika
|
jaz sem pa od svoje tete za darilo ob rojstvu sina dobila orhidejo in pralni prašek (ful dobra ideja)
|
|
|
|
RE: darilo za novorojenčka 28.7.2008 20:38:28
|
|
|
|
Raho
|
Najboljša darila: - plenice - boni - torta (to je eno od najbolj izvirnih daril, ki jih je dobila naša dama) - termofor (tisti za v mikrovalovko) - Faksimile Prešernovih poezij - slika (umetniška) - zlatnik (tisti 3 gramski stanejo 70 € in meni se zdi, da je to ful lepo darilo, poleg še čestitka, pa je - če npr. kupiš Novorojenčkov album, kompletek in nekega pliškota, se ti kajhitro nabere za 70 €)
|
|
|
|
RE: darilo za novorojenčka 28.7.2008 20:50:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Če nisi ziher kaj že imajo in kaj ne, z bonom od Sončka/baby centra/pikapolonice... niti slučajno ne boš zgrešila. Če gre za tebi drago prijateljico in če bo deklica s tabo večkrat v stikih, se mi pa zdi lepo oz. osebno, da se kupi kakšna knjiga s posvetilom, alpa tisti "moj prvi album" je tut ful luštno darilo. Plenice so pa itak najbolj neizvirno darilo, sej pridejo prav, ampak je pa zelo podobno, kot če bi prijateljici za rojstni dan kupili paket vložkov oz. tamponov.
|
|
|
|
RE: darilo za novorojenčka 28.7.2008 21:17:59
|
|
|
|
Žabika
|
Meni najboljše darilo, ki ga je moja Hana dobila, je bil majhen briljantek v lični škatlici in lepim posvetilom. Imam ga spravljenega in jo bo počakal, da si ga sama da kam vgraditi. Ful lepa ideja in ne zelo draga, ker je zadevica res majhna. Pa da ne bo pomote; nisem nora na zlatnino in podobne fore, ampak to darilo mi je pa res lepo. Ker vse ostalo no, kaj pa vem. Plenic na srečo nisem dobila, kar je pa bilo oblek, pa več ali manj nismo ponosili. Igrače in knjigice so pa sicer super, ampak zelo rade se ponavljajo. Tudi bona nisem dobila, ker tudi sama tega ne maram podarjati, ker mi je totalno neosebno. Ponavadi se raje poglobim in skušam najti nekaj, kar bo obdarovancu všeč. Če pa res nimaš nobene dobre ideje, je pa vseeno bolje bon, kot kakšna neuporabna zadevica.
|
|
|
|
RE: darilo za novorojenčka 28.7.2008 21:58:28
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Predem sem rodila, sem kupovala vse od oblekic, igračk, pleničk (dokler mi niso eni direkt povedali, da uporabljajo samo tiste iz Mullerja ),... Odkar imam Žiga in sem dobila svega i svašta pa vedno, ko kupujem darila za otroke, vprašam starše kaj si želijo, oz. potrebujejo. Edino v primeru, ko nimajo nobene želje, izbiram sama. Sicer pa so bile moje želje po porodu precej enosmerne (kot ste že omenile) - da mi nekdo pride skuhat, pospravit ali pa da za 2 uri odpelje otroka na sprehod .
|
|
RE: darilo za novorojenčka 28.7.2008 23:57:18
|
|
|
|
soncek28
|
Pametni kuža ali pojoča knjigica....se mi zdi kar ok,pa kaj za oblečit.
|
|
|
|
RE: darilo za novorojenčka 29.7.2008 0:31:04
|
|
|
|
frutka_
|
Če je fantek strojniški priročnik, to je moška biblija. Jaz sem dobila ogromno oblačil, spominsko knjigo, otr. knjigico z naslovom moje punčke, baby balerinke,...ma ni kaj ni. Ob rojstvu prvega smo posadili drevesa na vikendih najinih staršev, za trajni spomin!
|
|
|
|
RE: darilo za novorojenčka 29.7.2008 6:51:00
|
|
|
|
ElaM
|
Če boš kupovala cunje, kupi večje in vsaj približno predvidi, kateri letni čas bo takrat, ko bo otrok dovolj velik, da bo to oblačilo nosil. Moja tavelika je poletni otrok in je dobila plišaste cunje v velikosti enega leta. S takim darilom, si nismo prav veliko pomagali. Drugače je tudi meni lepo darilo knjiga, mogoče fotoalbum, če ga še nimajo,... Če pa gledaš na praktičnost je pa fajn bon ali plenice. Pa še namig, na mamico ne pozabi, meni je prijateljica prinesla škatlo blazinc za dojenje, pa sem bila tako vesela, kot bi mi prinesla ne vem kaj. Je bila edina, ki ni pozabila na mamico.
|
|
RE: darilo za novorojenčka 29.7.2008 12:03:20
|
|
|
|
Ovnica78
|
Jaz sem bila najbolj vesela bonov - Baby center, Pikapolonica... Tudi sama nameravam sestri, ki ima čez 2 tedna rok podariti bone. Zraven dodaš še kakšno igračko ali knjigico, pa je. Starši najbolj sami vejo, kako bone porabit oz. kaj najbolj potrebujejo za . Saj itak ne veš kaj vse je že dobila oz. kaj že ima.
|
|
RE: darilo za novorojenčka 29.7.2008 12:03:26
|
|
|
|
arielca
|
Meni so bili najbolj všeč darilni boni. Plenice se mi ne zdijo ravno fajn ideja, ker ne veš, katero znamko uporabljajo.
|
|
RE: darilo za novorojenčka 29.7.2008 12:22:51
|
|
|
|
Sandrin
|
Jaz pa kupujem take zadeve, za katere vem, da jih nikoli ni preveč; npr. slinčki, brisače, posteljnino, bombažne vrečke za umivanje, pižame,... Zraven pa dam še kako knjigico, potrudim se, da poiščem tako, kjer je glavni junak z imenom kakršnega nosi .
|
|
|
|
RE: darilo za novorojenčka 29.7.2008 12:47:45
|
|
|
|
skokica01
|
Knjigico iz blaga.
|
|
|
|
RE: darilo za novorojenčka 29.7.2008 12:59:30
|
|
|
|
Rubin.
|
Najbolje je da vprašaš, česa še nimajo, ker jaz sem dobila tudi kar nekaj stvari, ki sem jih že imela, ali pa vsaj shraniš račun, da lahko gredo menjat, če že imajo. Sicer pa jaz kupujem igrače in knjige.
|
|
|
|
RE: darilo za novorojenčka 29.7.2008 13:00:09
|
|
|
|
Tanik
|
kupila sem hlačke-podložene in body z dolgimi rokavim št.74 (4-6 mesc.), lih novembra bo stara 4 mesece, pa zraven tist za zobke in držalo za dudo. zaenkrat je to vse. danes grem pa gledat še mal knjigice, dnevnike. pa lahko zamenja, če ji ne ustreza.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?