|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ugotavljanje spola po kitajski tabeli
28.7.2008 19:08:39   
jajula
IZVIRNO SPOROČILO: violica_23

Lari fari

Kazal je na user posted image imam pa user posted image

enako pri nas

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.7.2008 12:22:04   
fify
KJE PA NAJDEM TO KITAJSKO TABELO?

Mene je dr. spravila v šok, ko mi je na zadnjem pregledu spremenila spol, ki je bil napovedan na nuhalni.

In sem čisto OUT, žalostna,user posted image ...user posted image

Prosim, za mnenje/izkušnje tistih, ki imete doma parček, deklico&dečka...kakšna kombinacija je to, kao gre, kao se ujemajo...mi smo si silno želeli še eno punčko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.7.2008 13:24:06   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: fify

KJE PA NAJDEM TO KITAJSKO TABELO?

Mene je dr. spravila v šok, ko mi je na zadnjem pregledu spremenila spol, ki je bil napovedan na nuhalni.

In sem čisto OUT, žalostna,user posted image ...user posted image

Prosim, za mnenje/izkušnje tistih, ki imete doma parček, deklico&dečka...kakšna kombinacija je to, kao gre, kao se ujemajo...mi smo si silno želeli še eno punčko.

user posted image user posted image   meni ni važno kaj je samo da je zdravo - halooooooooo!!!!!

Verjamem da ti je šok ampak to se ne da spremenit. Jaz si sedaj želim punčko (po 2 fantih) pa če bo še sedaj fant pa kaj - sprejela ga bom z VELIKIM VESELJEM, ker je ZAŽELJENO IN TEŽKO PRIČAKOVANO DETE!!!!!!!!!  KOMAJ ČAKAM SAM K JE JANUAR ŠE TAKO DALEČ

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu fify)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.7.2008 13:29:29   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: brigitaa

Kaj nimajo ginekologi ultrazvokov v teh časih pa 3D.....pa kje vi žviteuser posted image dobr da ni še kakih šlogarc zraven

No no. Meni je kitajska tabela nakazala user posted image , po UZ pa user posted image . In dobili smo user posted image . Tako da ni vse v tehniki. user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu brigitaa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.7.2008 14:18:23   
fify
ja, sasa78...hvala, anyway, vem da se ne da spremeniti, to je to...in da bom 'morala' sprejeti...res pa je, da nisem vajena fantkov, okili sebe imam ame punčke, in vsi pravijo, da je s fanti čisto drugače, da je to nekaj povsem drugega...pa mogoče, če do zadnjega ne bi slišala kaj bom, morda niti ne bi bila šokirana...tkole pa k mi je prvič dr. na NS samozavestno in brez oklevanja potrdila se si mislia, ja to je to...

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 30
29.7.2008 14:26:41   
Anonimen
Meni je obakrat po kitajski tabeli kazalo user posted image ,in imam dveuser posted image .user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 29.7.2008 14:28:34 >

(odgovor članu fify)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
29.7.2008 14:28:26   
fify
In? Kako si reagirala...a ni to šokantno?? Meni se potem zdi bolje, da sploh ne vprašaš...pa komu potem verjeti??? Če še na UZ ne morejo točno povedati, oz. da 2x drugače!!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 32
29.7.2008 22:16:39   
frutka_
Prvič je bila "napoved" pravilna in drugič napačna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
30.7.2008 2:59:25   
gajka

Na nuhalni je določanje spola po mnenju veliko ginekologov zgolj ugibanje, ker je user posted image  še premajhen in so se spolni organi šele začeli dobro oblikovat. Na morfologiji pa se to vidi že precej nedvoumno.

Drugače pa pri meni kitajska tabela drži.

(odgovor članu fify)
Neposredna povezava do sporočila: 34
30.7.2008 12:27:09   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: fify

ja, sasa78...hvala, anyway, vem da se ne da spremeniti, to je to...in da bom 'morala' sprejeti...res pa je, da nisem vajena fantkov, okili sebe imam ame punčke, in vsi pravijo, da je s fanti čisto drugače, da je to nekaj povsem drugega...pa mogoče, če do zadnjega ne bi slišala kaj bom, morda niti ne bi bila šokirana...tkole pa k mi je prvič dr. na NS samozavestno in brez oklevanja potrdila se si mislia, ja to je to...

jaz mam pa same fante - user posted image user posted image user posted image user posted image , nikjer nobene punce - mogoče si jo pa zato želim user posted image user posted image user posted image

po kitajski karti mi kaže user posted image , če bo pa še en fant pa nič zato. Moj pravi da bi bilo bolje še en fant, k drugače bom zapravila celo goro denarja na oblekcah - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (ma čist prav).

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu fify)
Neposredna povezava do sporočila: 35
30.7.2008 13:57:24   
tejci01
ta tabela ni 100%, ker prijateljici je kazala user posted image , pričakujejo pa user posted image .

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 36
30.7.2008 14:46:22   
African queen
Prvi prvem je kazalo,da bo user posted image  in je bil res.Pri drugem,da bo user posted image  in je bil spet fant...pri tretjem kaže,da bo user posted image ,zaenkrat pravijo,da bo user posted image ..

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 37
30.7.2008 15:28:52   
Polynesia
Obema s sestro ta kitajska tabela kaže da bova imeli user posted image ...a glej ga hudiča, obe bova imeli user posted image .
Toliko o tej tabeli user posted image .

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?