Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ugotavljanje spola po kitajski tabeli 28.7.2008 19:08:39
|
|
|
|
jajula
|
IZVIRNO SPOROČILO: violica_23 Lari fari Kazal je na imam pa enako pri nas
|
|
|
|
RE: ugotavljanje spola po kitajski tabeli 29.7.2008 12:22:04
|
|
|
|
fify
|
KJE PA NAJDEM TO KITAJSKO TABELO? Mene je dr. spravila v šok, ko mi je na zadnjem pregledu spremenila spol, ki je bil napovedan na nuhalni. In sem čisto OUT, žalostna, ... Prosim, za mnenje/izkušnje tistih, ki imete doma parček, deklico&dečka...kakšna kombinacija je to, kao gre, kao se ujemajo...mi smo si silno želeli še eno punčko.
|
|
|
|
RE: ugotavljanje spola po kitajski tabeli 29.7.2008 13:24:06
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: fify KJE PA NAJDEM TO KITAJSKO TABELO? Mene je dr. spravila v šok, ko mi je na zadnjem pregledu spremenila spol, ki je bil napovedan na nuhalni. In sem čisto OUT, žalostna, ... Prosim, za mnenje/izkušnje tistih, ki imete doma parček, deklico&dečka...kakšna kombinacija je to, kao gre, kao se ujemajo...mi smo si silno želeli še eno punčko. meni ni važno kaj je samo da je zdravo - halooooooooo!!!!! Verjamem da ti je šok ampak to se ne da spremenit. Jaz si sedaj želim punčko (po 2 fantih) pa če bo še sedaj fant pa kaj - sprejela ga bom z VELIKIM VESELJEM, ker je ZAŽELJENO IN TEŽKO PRIČAKOVANO DETE!!!!!!!!! KOMAJ ČAKAM SAM K JE JANUAR ŠE TAKO DALEČ
|
|
RE: ugotavljanje spola po kitajski tabeli 29.7.2008 13:29:29
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigitaa Kaj nimajo ginekologi ultrazvokov v teh časih pa 3D.....pa kje vi žvite dobr da ni še kakih šlogarc zraven No no. Meni je kitajska tabela nakazala , po UZ pa . In dobili smo . Tako da ni vse v tehniki.
|
|
RE: ugotavljanje spola po kitajski tabeli 29.7.2008 14:18:23
|
|
|
|
fify
|
ja, sasa78...hvala, anyway, vem da se ne da spremeniti, to je to...in da bom 'morala' sprejeti...res pa je, da nisem vajena fantkov, okili sebe imam ame punčke, in vsi pravijo, da je s fanti čisto drugače, da je to nekaj povsem drugega...pa mogoče, če do zadnjega ne bi slišala kaj bom, morda niti ne bi bila šokirana...tkole pa k mi je prvič dr. na NS samozavestno in brez oklevanja potrdila se si mislia, ja to je to...
|
|
|
|
RE: ugotavljanje spola po kitajski tabeli 29.7.2008 14:26:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je obakrat po kitajski tabeli kazalo ,in imam dve .
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 29.7.2008 14:28:34 >
|
|
|
|
RE: ugotavljanje spola po kitajski tabeli 29.7.2008 14:28:26
|
|
|
|
fify
|
In? Kako si reagirala...a ni to šokantno?? Meni se potem zdi bolje, da sploh ne vprašaš...pa komu potem verjeti??? Če še na UZ ne morejo točno povedati, oz. da 2x drugače!!
|
|
|
|
RE: ugotavljanje spola po kitajski tabeli 29.7.2008 22:16:39
|
|
|
|
frutka_
|
Prvič je bila "napoved" pravilna in drugič napačna.
|
|
|
|
RE: ugotavljanje spola po kitajski tabeli 30.7.2008 2:59:25
|
|
|
|
gajka
|
Mene je dr. spravila v šok, ko mi je na zadnjem pregledu spremenila spol, ki je bil napovedan na nuhalni. Na nuhalni je določanje spola po mnenju veliko ginekologov zgolj ugibanje, ker je še premajhen in so se spolni organi šele začeli dobro oblikovat. Na morfologiji pa se to vidi že precej nedvoumno. Drugače pa pri meni kitajska tabela drži.
|
|
|
|
RE: ugotavljanje spola po kitajski tabeli 30.7.2008 12:27:09
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: fify ja, sasa78...hvala, anyway, vem da se ne da spremeniti, to je to...in da bom 'morala' sprejeti...res pa je, da nisem vajena fantkov, okili sebe imam ame punčke, in vsi pravijo, da je s fanti čisto drugače, da je to nekaj povsem drugega...pa mogoče, če do zadnjega ne bi slišala kaj bom, morda niti ne bi bila šokirana...tkole pa k mi je prvič dr. na NS samozavestno in brez oklevanja potrdila se si mislia, ja to je to... jaz mam pa same fante - , nikjer nobene punce - mogoče si jo pa zato želim po kitajski karti mi kaže , če bo pa še en fant pa nič zato. Moj pravi da bi bilo bolje še en fant, k drugače bom zapravila celo goro denarja na oblekcah - (ma čist prav).
|
|
RE: ugotavljanje spola po kitajski tabeli 30.7.2008 13:57:24
|
|
|
|
tejci01
|
ta tabela ni 100%, ker prijateljici je kazala , pričakujejo pa .
|
|
|
|
RE: ugotavljanje spola po kitajski tabeli 30.7.2008 14:46:22
|
|
|
|
African queen
|
Prvi prvem je kazalo,da bo in je bil res.Pri drugem,da bo in je bil spet fant...pri tretjem kaže,da bo ,zaenkrat pravijo,da bo ..
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?