Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Je morda vgnezditveni izcedek??? 1.3.2005 10:05:29
|
|
|
|
muriel
|
ja, Mojca, meni se je zgodilo tocno to!!! dva dni pred picakovano M izcedek, naslednji dan tudi in potem nic vec!!!!!! drzim pesti! (da ne sledi nic vec rdecega!!!) :miska:
|
|
|
|
Je morda vgnezditveni izcedek??? 1.3.2005 10:07:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Držim pesti!!! :miska::miska::miska:
|
|
|
|
Je morda vgnezditveni izcedek??? 1.3.2005 10:08:39
|
|
|
|
larisa
|
Mojca odvisno od dolžine tvojega ciklusa, če je bila ovulacija pri tebi tam nekje 20.dan potem je lahko, ker vgnezditvena se zgodi od 6 do največ 8 dni po oploditvi. Ampak veliko nas ima te čudne izcedke ki jih razčlenjujemo na prafaktorje kaj bi lahko bili:zmeden::zmeden::zmeden:, tko da boš kmalu lahko vedela kaj je, ker 3 dni po vgnezditvi test že pokaže:modri:,:roza: in če takrat še ne boš imela :hudicek: boš lahko test delala ki bo hitro povedal kaj in kako. Takrat ko ne želimo :hudicek: pride ko pa vidimo da ni :modri::roza: pa jo čakamo pa prosimo pa ne pride:((:zmeden::((:zmeden: Srečno Mojca!!!:miska:
|
|
|
|
Je morda vgnezditveni izcedek??? 1.3.2005 10:12:51
|
|
|
|
Lunca1
|
pri meni je bila tudi takrat ko sem pričakovala :hudicek:. :miska::miska::miska:
|
|
|
|
Je morda vgnezditveni izcedek??? 1.3.2005 11:10:47
|
|
|
|
eva1
|
Pri meni se je pojavil izcedek nekje takrat ko bi mogla dobit M! Pol pa drugi dan nič(pa pol spet mal), pa grem po test in lepi :modri: ! Tako da pojdi po test pa boš videla! Iz srca ti želim :modri: ali + srečno! Lp, Eva 37t in :duda: Luka
|
|
|
|
Je morda vgnezditveni izcedek??? 1.3.2005 11:12:01
|
|
|
|
svizc
|
Po moje bi ti cb 27 dan že moral nekaj pokazat:) vsaj slabo črtico če je to to. držim pesti:miska::miska::miska:
|
|
|
|
Je morda vgnezditveni izcedek??? 1.3.2005 11:14:08
|
|
|
|
svizc
|
Eva 1 kakšne barve pa si imela izcedek:zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
Je morda vgnezditveni izcedek??? 1.3.2005 11:27:09
|
|
|
|
Natka1
|
Držim pesti za :modri::roza: Natka
|
|
|
|
Je morda vgnezditveni izcedek??? 1.3.2005 11:54:39
|
|
|
|
pi
|
Tudi jaz držim pesti da si srečka :nosecka:!
|
|
|
|
Je morda vgnezditveni izcedek??? 1.3.2005 11:56:17
|
|
|
|
muriel
|
bolj ko berem, manj razumem; moj izcedek potem ni bil ugnezditveni, ker je bil kasneje kot 6-8dni po M. Mojca; NAREDI TEST! in sporoci! :miska::miska::miska:
|
|
|
|
Je morda vgnezditveni izcedek??? 1.3.2005 11:57:43
|
|
|
|
eva1
|
Ma rjave-rdeče barve! Sam čist malo-sem mislila, da je to tisti izcedek ki napoveduje:hudicek:, pa si nisem pol obremenjevala s tem, pol pa (hvala bogu) kr ni bilo M, pa sem šla po test in :modri: ! je pa res, da sem potem od 5 tedna do 8 tedna skoz imela te izcedke, kašn dan vmes ne, pol pa spet, pri 8 tednih pa so čisto ponehali(bili so pa rjavi, včasih mal na krvavo potegnili...)! Želim vam veliko:modri::modri::modri: in :duda::duda::duda: v bušiju! Lp, Eva 37t in :duda: Luka
|
|
|
|
Je morda vgnezditveni izcedek??? 1.3.2005 12:15:18
|
|
|
|
baguSka
|
Ja muriel sej ta izcedk nej bi biu običajno dan ali pa dva pred pričakovano M!
|
|
|
|
Je morda vgnezditveni izcedek??? 1.3.2005 12:38:53
|
|
|
|
muriel
|
OK! to je verjetno novost, ampak eden od znakov, da si :nosecka: je tudi pocasno, pocasno delovanje mozganov; jaz sem danes mal zadaj z vsem!:zmeden: baguska; larisa je napisala, da 6-8 dni po oploditvi?! bom raje molcala in se ucila od vas, ker danes sem res v 9nebesa in streljam same :kuza: (sem uporabla psa, ker ni na razpolago kozla!) mojca, glej, da sporocis!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?