KIKI**** -> RE: Jezna.. (28.7.2008 19:50:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika aha, jst tudi. Sprašujem pa zato, ker si rekla, da mentor na tebe "pritiska"...no na mene ne.... imam pa prof. na dopustu, diplomo je treba pa oddat do...ammm. 19.8, če se ne motim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ja, skor, no do 25.. je treba oddat. Moj mentor HB ni na dopustu je pa kak dan v avgustu odsoten kot mi je zagotovil, sva pa dogovorjena damu pošljem v predogled diplomo v petek da dodava popravke in ostalo. Potem pa oblikovanje in lektur pa tisk a bo 25.8 tukaj. Sporočam pa vsem da sem našla kopiran tekst od petka ko sem nekaj iskala in si sprintala in sploh nisem vedlada sem si. Tko da imam skoraj vse, razen 4 listi so šli v maloro. P.s. pa še pred eno uro so me klicali za razgovor za službo, katerega imam jutri. Držte pesti ob 9.00. Hvala, Sem zdaj boljše volje in ja volga tebi in mič tebi se iskreno opravičujem. r1ta jutri pokličem pa še tvojga kolega čeprav sem govorila z enim ki ima tud firmo pa je rekel da dvomi da bo kaj in da naj ga pustim kak dan pri miru pa bo mogoče spet delal-MOGOČE.
|
|
|
|