Ciril -> RE: Dojenje in zanositev (4.8.2008 22:35:01)
|
Ponovno lep pozdrav drage dame..... Upostevala sva vase nasvete in poizkusala.... sicer je res, da ze ene 14 dni prej, preden sem se javil..... Zdaj pa me ponovno preveva "dvom", in sem se odlocil, da se ponovno oglasim, povem malo kaj se dogaja, in vas prosim za MNENJE. Skratka, zena ima zadnjih nekaj dni "tezave s prebavo", pojavlja se vrtoglavica, pekoca zgaga..... povedala mi je tudi, da je bila pred dnevi rahla krvavitev itn.... in naredila sva test (4 dni nazaj), kateri je pokazal eno crtico, in smatrala sva, da je bolj kot ne kaksna virozica.... a vendar ta virozica se vedno traja, zato sva danes naredila se en test, in namesto da bi kaj vec izvedela veva manj kot prej.... pojavili sta se sicer 2 crtici, vendar...... Uporabljala sva BC mini (tist k sta 2 v kompletu), in kot sem ze dejal, pred dnevi ena crtica, zdaj pa 2..... ena strogo bordo rdeca (tista k je zmerj), druga, katera naj bi pokazal a je a ne, je bla nezno roza, a vendar jasno vidna....... Nasveti, mnenja, ideje? Hvala! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|