gbranka -> RE: Čez noč ga ni več (28.7.2008 10:35:41)
|
tudi z moje strani iskreno sožalje. jaz sem v dveh tednih ( pri nosečnosti 17-19 tednov) izgubila tri osebe. Smrt prve me je najbolj prizadela, čeprav splohj nsimo v sorodu. Bil je naš sosed. Mojima dvema otrokoma pa je bil kot oče, dedek in prijatelj. Sprva sem bila prepričana da mi je tako hudo le zaradi otrok... toda sem kasnje, ko sta otroka povedala, da je z njiam ok in da ga ne pogrešata tako zelo, spoznala, da me je prizadelo bolj, kot sem pričakovala. Sedaj sem počasi to pustila za sabo. v četrtek pa mi je umrl zadnji stari starš (mamin oče) in tetin mož. K sreči me ti dve smrti nista prizadeli, ker z nobenim od njiju nsiem imela preveč stikov. Še dobro, ker sem v preveč občutljivem obdobju. In je moja nosečnost že dosedaj polna raznoraznih škov. na začetku sva se s šefom nekaj spričkala. Bolje rečeno, me je prizadel bolj kot si misliš, da te šef lahko, potem sem izveela da z mojo krvjo ni vse ok. Na koncu so odkrili da je sveža okužba s toksoplazmozo (odkrita v 7. tednu nosečnosti), sedaj pa čakam na izvide amniocinteze. Močno upam, da je z raznoraznimi neprijetnimi presenečenji za to nosečnost dovolj. Trenutno se dobro držim. vsem želim vse dobro. In še enkrat iskreno sožalje. Vem kako zna biti smrt boleča, kljub temu kar sem napisala za zadnji dve smrti.
|
|
|
|