zvečer noče jesti (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

biga -> zvečer noče jesti (27.7.2008 20:55:10)

Moj 14-mesečni sin skoraj noben večer noče normalno pojesti večerje. Ali ga moram skoz zamotit, da sploh odpira usta ali pa ni šans, da bi kaj pojedel. Zadnje čase že itak noče več kašic, tako da mu dam tudi kaj drugega, pa večinoma noče jest. A je možno, da noče jest, če je preveč zaspan? Namreč, danes se je spet tako drl za mizico, hotel žlico, ampak ne da bi dal kaj v usta. Meni tudi ni pustil. Samo jok in jok. Potem mi je v naročju takoj omagal. Je pri katerem tako, da nočejo jest, če so sitni in zaspani?

K_a_t_i -> RE: zvečer noče jesti (27.7.2008 21:21:21)

Pri nas noče jesti, če je preveč zaspan, če je že preveč lačen, če sploh ni lačen, ko so prihajali zobki, većkrat je pred obrokom žejen in mora nujno najprej pit. No, pa seveda, kadar mu hrana ni všeč. Pri 14m je večerjal že marsikaj drugega kot "linote" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .
Star je 17m.

Kdaj pa mu daješ jest in kdaj gre spat? Žiga recimo večerja med 18:30 in 19:30 (odvisno pač kdaj je lakota), zaspi pa okrog 21h (če bi bilo povsem po njegovo, bi pa še malce kasneje).

Stran: [1]