mačji frizer ? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Hišni ljubljenčki

Sporočilo

Mijavček -> mačji frizer ? (27.7.2008 19:46:38)

Ojla,

a mogoče kdo pozna kakšnega fajn frizerja za mačke v LJ ali v bližini?

Mava 5 let starega perzijca z zelooo dolgo dlako. Do zdaj sva ga uspela redno česat in vozlji niso bli problem. Zdaj sem pa jaz noseča 6 mesecev z dvojčki in ga ne morem več lovit po stanovanju (nad česanjem ni niti najmanj navdušen, še manj pa nad kopanjem), mož je pa velik  v službi in... mucu so se nardil številni vozlji, kar cele kepe ponekod in bi najraj vidla, da ga en profi v roke vzame in očedi in mal postriže, da bomo potem sami naprej lažje.

No, prosim, če mi lahko kdo kakšnega svetuje. Hvala in LP!

kajajaka -> RE: mačji frizer ? (27.7.2008 20:13:25)

Pri nas jih pri veterinarju obrijejo na kratko, pa je problem za nekaj časa rešen...
Mislim pa, da sem nekje zasledil, da je v BTCju salon za male živali, kjer kopajo in strižejo...

Tanik -> RE: mačji frizer ? (28.7.2008 7:51:16)

jaz poznam samo fajn frizerja za pse v LJ, je prav super. mojo novofundlandko tako lepo zrihta. po moje ga lahko vprašaš, če rihta tudi mačke, vprašat ni greh.
piši na ZS, ker mislim da ne smem objavit ime salona, kao reklama.

robinzon -> RE: mačji frizer ? (29.7.2008 8:03:30)

Za mačjega frizerja še nisem slišala, vem pa, da ti ga veterinar pobrije, kot je napisala Kajajaka. Poznam pa eno gospo, ki striže kužke in v pogovoru mi je omenila, da vsako leto pred poletjem lastniki prinesejo par perzijk, katere se nočejo česat, da jih postriže. Samo, jaz si ne morem predstavljat, da perzijke eno leto ne bi počesala, saj žival od tistih vozlov trpi, ker ji vlečejo kožo skupaj. Torej bo treba  do pasjega frizerja, pa brez narkoze pri mačku verjetno ne gre.

malania -> RE: mačji frizer ? (29.7.2008 11:32:52)

Zadnjič sem bila v Tukanu v Lj (BTC, blizu tržnice in Big Benga) in na koncu trgovine sem videla tudi salon za hišne ljubljenčke.
Pa še link: http://www.tukano.si/default.cfm?Kat=020701&Tip=Prodajalna&Regija=01

Stran: [1]