pekoč občutek (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

majči22 -> pekoč občutek (27.7.2008 18:31:05)

Lepo pozdravljene!

Imela bi eno čudno vprašanje oziroma potrebovala bi pomoč če se je kateri to zgodilo oziroma se ji dogaja.
Predvsem danes sem opazila, da me peče koža al nevem kaj bi bilo v zgornjem delu trebuha na sredini. Ko primem ali pritisnem me ne zaboli, ampak občutek je kot da me koža peče. A je to mogoče zarad tega ker se je trebuh  že povesu in špona kožo. Sem v 36t in 3d. Al ima kakšna kakšno boljšo oz bolj primerno idejo.

Hvala za nasvet!

majči22 -> RE: pekoč občutek (27.7.2008 19:15:14)

Aja pa še opazila sem ene pikice kot mozoljčki. Pa sem pomislila, če je mogoče kakšna alergija na kremo za mazanje.Ah kaj pa vem.

kaja02 -> RE: pekoč občutek (27.7.2008 19:45:57)

to je od raztezanja trebuščka, ko maš občutek da nikamor več ne mora, pa ga še kar naprej vleče narazen, isto je pri meni pa sem že konec 39 tedna oz. dans mam PDP po menstruaciji, začel pa se je okoli 35. tedna, sem vprašala G pa mi je tako razložila, je pa mal neprijeten občutek, se ga pa navadiš, mene najbolj "peče" če ležim na desnem boku.

pa srečno!!!

timoteja -> RE: pekoč občutek (27.7.2008 22:08:26)

Jaz sem imela "čudno" kožo na otip prav tako proti koncu nosečnosti, ginekologinja mi je predlagala menjavo kremo oz. olja proti strijam, tako da sem si potem nabavila Eucerin in je bilostanje bolšje. Pa saj, malo še, pa boste "na konju" - veliko sreče ti želim.

majči22 -> RE: pekoč občutek (28.7.2008 16:43:58)

Hvala obema za odgovor. Sm tud jest na to pomislila, sam do sedaj me ni nič peklo pa sm mislila, da je kaj narobe.
Je pa res, da se mi je trebuh že povesel dol in verjetno res kožo špona dol in je max obremenjena.

Lep dan!

Stran: [1]