|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč pri izbiri kuhinje
1.3.2005 8:50:15   
Ada
Pri nas kupujemo kuhinjo, in imamo težave. Izrisali smo jo že, sedaj pa ne vemo, katero bi vzeli. Radi bi vratca, ki se čim lažje čistijo, ker pri nas kuhamo in packamo zelo radi, čistimo pa manj. ;) Sedaj imamo nagledano eno, kjer je temno rjav les kombiniran z belim visok sijaj, ampak me skrbi, kako se bo to kaj vzdrževalo.

Lepo prosim za vašo pomoč- kaj imate, kako sta zadovoljni?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pomoč pri izbiri kuhinje
1.3.2005 8:58:47   
lin
Mi imamo kuhinjo Svea(smo jo kupili lani)in smo ful zadovoljni.Je svetel les-pult drugo pa je večinoma svetlo zeleno+ steklo+ srebrne mat ročke in tudi za pucat ni problema ,saj se nepozna tako zelo,no če kaj popackaš že ne pa odtisi ali pa od pare!

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pomoč pri izbiri kuhinje
1.3.2005 9:02:40   
Lunca1
Jaz ti priporočam kakšen svetel les, svetel pult, kombiniran s kakšno svetlo ali sladoledno barvo. Midva imava parjeno bukev kombinirano z beš barvo, pa mat srebrne ročke. pult je pa svetlo zelen. Temne barve ti odsvetujem, ker se na njih takoj pozna prah.

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pomoč pri izbiri kuhinje
1.3.2005 9:04:45   
Tjula
Pri nas pa imamo "home made" kuhinjo, ker je moj husband mizar in sem si lahko izmislila vse kot sem želela :)-:)-:)- sicer pa - če veliko popackate med kuhanjem, je bolje imeti temen les, na katerem se fleki manj poznajo (ampak žal, prah pa bolj). Mi imamo kombinacijo temno rjava (ličnice) + rumena in se ful obnese.

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pomoč pri izbiri kuhinje
1.3.2005 9:13:46   
Mina1
SVEA Hortenzija:bravo:, mi imamo to (barva češnje in sem ter tja kombinirano z belim). kuhinja je v obliku črke U.

Super se čisti in je neočutljiv les:)

Če pa imaš zelooooo veliko denarja, pa sploh ni problem:)-:)-:)- - kaj so že tiste ta super Dan...oz. Kuh...Dan...al kako že to gre, zeloooo drago;)

pa-pa, Mina1, na sveže mamica drugemu:modri:

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pomoč pri izbiri kuhinje
1.3.2005 9:20:57   
kofetek2010
Mi imamo že skoraj 3 leta DanKüchen in sem zelo zadovoljna tako z izgledom in vzdrževanjem kot tudi s samo kvaliteto. :bravo:

lp
jana73

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pomoč pri izbiri kuhinje
1.3.2005 9:25:44   
Seven*
Midva sva kuhinjo kupila v Sponi. Zadovoljna.

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pomoč pri izbiri kuhinje
1.3.2005 9:30:22   
Ada
Ja, saj tudi meni so všeč Dan Kuchen pa Ewe pa... ampak ni možnosti, ker sva kupila stanovanje in bova še lep čas precej zadolžena. :(

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pomoč pri izbiri kuhinje
1.3.2005 9:35:30   
Blink1
Midva imava Marlesovo Elido češnjo kombinirano z modrim. če ne čistiš rada, ti je NE priporočam, ker jaz še zdaj ne vem s katerim čistilo se je naj lotim. Površina namreč ni gladka, ampak hrapava, pa me je strah da bom les poškodovala... Za tako ceno, bi morala še čistilca zraven dobit:zmeden:

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pomoč pri izbiri kuhinje
1.3.2005 9:44:19   
tinadvojčica
Midva sva jo kupila lani in sicer Svea Rose.Plava srebrna kombinacija.Meni je zelo všeč,cenovno ugodno pa še čisti se lahko!Če greš kupit v Zagorje dobiš še nekaj popusta!

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pomoč pri izbiri kuhinje
1.3.2005 9:45:37   
Grascakinja
Moja skromna mnenja:
- pult naj ne bo hrapav, ampak popolnoma popolnoma gladek (pri nas se nabira umazanija v tistih poricah in jih moram očistiti s krtačo, namesto da bi jih pobrisala, pa še neugledno izgleda)
- enako velja za ličnice
- izberi gladke ročke za elemente, brez reliefov, okrasja in podobnega - samo obrišeš pa je
- čim manj odprtih odlagalnih poličk (na njih se nabira prah in maščoba, skupaj tvorita nagnusno packarijo), raje veliko predalov in omarčic
- izberi vgradni štedilnik s steklokeramično ploščo in pečico s čim manj gumbi (groza za čiščenje)
- obvezno vgradno pomivalno korito
- masiven les je zelo zelo zahteven za vzdrževanje in ni odporen proti ognju, poleg tega je drag - izberita ličnice iz mediapana ali iverala. Od barv ne priporočam zelo temnih ali zelo svetlih, na obeh se ful poznajo madeži
- poskrbi, da boš imela dovolj omaric za shranjevanje potrebščin in čim manj lovilcev maščobe in prahu na pultu
- če je mogoče, pečico postavi ne pod štedilnik, ampak nekam v višino pulta (praktično za čiščenje in jemanje not in ven, pa malčki se ne opečejo)

Ok, bom nehala.... veliko sreče!

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pomoč pri izbiri kuhinje
1.3.2005 9:45:40   
Anonimen
Jaz sem imela prej češnjo in se je prah zelo videl, če nisem prav pogosto prisala. Sedaj imam bukev kombinirano z vanilijo, je pa super. Prav nič se ne pozna (res da bolj slabo vidim, ha, ha...).

(odgovor članu Ada)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Pomoč pri izbiri kuhinje
1.3.2005 9:48:31   
baguSka
Eko še jst sm dodala v album svojo kuhno, s katero sm maximalno zadovoljna. Ne pozna se NIČ, razn tm okol ročajev je pa treba vsaj 1x na mesc mau zglancat..:)- Ne čist zares, lep izgled z minimalnim čiščenjem.. Prah je pa le treba pucat a ne!?;)

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Pomoč pri izbiri kuhinje
1.3.2005 9:49:09   
pika78
Midva imava Svea Hortenzijo - belo v kombinaciji s svetlim lesom - zelo zadovoljna:bravo:, tudi čisti se enostavno. Cena je bila tudi kar ugodna, sva jo šla iskat v Zagorje v Sveeino prodajalno.
Vendar če radi packate, bela barva morda res ni najbolj primerna, bolje kakšen temen ali pa svetel les.
Kombinacij (kuhinj, barv...), ki jih prodajajo, je ogromno - tako da pot pod noge v salone!

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Pomoč pri izbiri kuhinje
1.3.2005 10:01:56   
ery
..A imate vse Kuhinje Svea?
Tinadvojčica, moja kolegica ima tako kuhinjo kot ti, pa je tudi zadovoljna...

Midva sva se pa odlocila za kuhinjo Gorenje. Jo morava še naročit, ampak nama je najbolj v oči padla. Kuhinja je javor, kombinirana z modrim-poličke, pult je pa tak gladek v modrem in svetel...Meni je ful lep...

:)-

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
1.3.2005 10:11:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ada)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Pomoč pri izbiri kuhinje
1.3.2005 10:12:42   
piščanc
mi imamo tudi od svee, pa je take barve (svetel les, kombiniran z bež, notri pa pikice različnih barv), da se sploh ne vidi manjših umazanij

šele ko začnem čistiti se za glavo primem, zakaj nisem že prej

zadovoljna sem, ker važno je kaj je na mizi, da je dobro za trebuščke

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Pomoč pri izbiri kuhinje
1.3.2005 11:14:35   
tinadvojčica
Res so Svea zakon so pa tudi od Gorenja super samo so malo dražje!

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Pomoč pri izbiri kuhinje
1.3.2005 11:18:29   
Lunca1
Nama jo je naredil fant, nama še vedno manjkajo šipe:)

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Pomoč pri izbiri kuhinje
1.3.2005 11:22:50   
Annny
Tudi jaz ti priporočam DanKuchen- fantastična!

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Pomoč pri izbiri kuhinje
1.3.2005 11:57:35   
malika
Mi imamo univerzalno kuhinjo, ki jo je moj dragi sam naredil.kKj se ostalega tiče, pa lahko rečem, da je pri nas isto kot pri tebi.

No je zidana, na pultu imam ploščice, in vrata so iz pravega lesa-mislim, da smreka. Svetle barve, čudovita in res univerzalna. Za vzdrževanje super in enostavno, pa tudi ceneje od klasične kuhinje.

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Pomoč pri izbiri kuhinje
1.3.2005 12:02:44   
++++
Pri nas smo lani kupili kuhinjo svea-hortenzija,je cenovno ugodna,kratek rok dostave pribl.1 mesec,mi je pa bila všeč tudi lipova kuhinja v barvi češnje,ampak 3 mesece za čakat

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Pomoč pri izbiri kuhinje
1.3.2005 12:27:53   
Annny
Po moje, da imajo DanKuchen tudi v Rutarju:zmeden2: Neki znanec ima salon na Jesenicah in kuhinjo tudi izriše, lahko kupiš elemente posebej...skratka- res super!!

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Pomoč pri izbiri kuhinje
1.3.2005 12:30:34   
baguSka
Men se tud zdi da jo majo u Rutarju!;)

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Pomoč pri izbiri kuhinje
1.3.2005 13:23:21   
pika78
Tudi jaz mislim, da imajo Dan Kuchen v Rutarju, pa mogoče tudi v Lesnini in Harvey Normanu (nisem sigurna).
Drugače pa je salon Dan Kuchen ob Dunajski cesti v Lj., nasproti Gospodarskega razstavišča.
LP!

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?