Adelina -> RE: Aprilčice 2009 (15.9.2008 18:14:11)
|
Pozdravljene! Ja, danes ste se spet razpisale, za vikend pa je bla prava tuga tle gor. No, jst sm še vedno več ali manj utrujena, slabo mi je tut še včasih, sicer pa gre. Zdele sm si pa ful zaželela, da bi že čutila našga škrata, k sm brala od ene, ko piše kako mali ful razgraja po trebuhu. Sej vem, da bo minilo še kar nekaj časa, ampak že res komej čakam na to. Neumno, ne? Sicer pa Cveta 28 Pušenjak pravi, da lahko nosečnica jemlje praktično katere koli dražeje za vneto grlo. Sem ga ravno zadnjič vprašala, ker mi je farmacevtka v lekarni vse odsvetovala, on pa je ravno eni svetoval o tem. A na septoletah prov piše, da jih nosečnice ne smejo ali da se morajo posvetovati z zdravnikom ali farmacevtom? Ja, bolnišk pa res zdej ne podaljšajo nič kaj radi, mene je na to opozorila že ginekologinja in sestra pri splošni zdravnici, sam me je g. vseeno takoj dala na bolniško zaradi prejšnje nosečnosti in grozečega prezgodnjega poroda, čez slab mesec bom pa vidla, kaj bo povedala komisija glede na verjetno cerklažo. So pa moji sestri, ki je tud mela cerklažo prvič zavrnili podalšanje, pa se je pritožila, zdaj jo bo pa imela odobreno do konca najbrž. Me je pa ob vaših izpovedih s prvimi otroci ratalo kar malo strah, če bo tokrat tudi pri meni tako. Pri prvih dveh namreč nisem imela ne vem kakih problemov. Sej sta oba imela krča, tudi dojenje ni blo kar samo po sebi umevno, pa vendar nekih posebni travm nisem doživljala. Tako da res upam, da me ne čaka sedaj še vse za nazaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Pa-pa!
|
|
|
|