*Junona* -> RE: Aprilčice 2009 (12.9.2008 14:12:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam EN LEP POZDRAV VSEM APRILČICAM!!!! JUNONA, mene pa zanima iz te nove kolekcije vozičkov peg perego, če se skupaj lahko kupi v kompletu, voziček+jajčka+sportni del+ležalni del in torba mislim da je še zraven! A katera ve kolk komplet stane! SONČEK85 pozabila sem ti povedat, da napiši na seznam, naslednji pregled 24.9, nuhalno pa imam 9.10., sedaj v Domžalah ne v Konjicah. Sem se prestavila, še sama ne vem zakaj, mogoče ker sem že enkrat bila tam. In punce? Sem videla, da se kar razpišete, jaz se že nekaj časa nisem javila, vas kar berem in spremljam. Zanima me, tiste ko ste nosečke že 12 tednov ali vas je že minila slabost, men pri prejšnji[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] ni bilo nič slabo, sedaj mi je pa ful in kr nisem navajena, pa še tolk sem utrujena, dobr da mam sedaj mojo 19 mesečno pikico v vrtcu, da se mal odpičijem. Ima katera še kakšnega otročka podobne starosti? mI ŠE VEDNO RAZMIŠLJAMO KAKO JO ODVADIT OD DOJENJA, JOJ KOK BO HUDO! No, lepo se imejte! Ja, dobiš v kompletu oz. vse v isti barvi. Saj si to mislila, kajne? Včasih imajo še kakšne akcije, npr. voziček+jajčka+košara- --) in pride ceneje kot če posamezno vzameš. Decembra znajo bit kakšne akcije.
|
|
|
|