urnebes -> RE: Aprilčice 2009 (3.9.2008 12:50:40)
|
Oj, sem vas malo zgubila, ker sem bila na dopustu. Vmes sem malo prebrala, ampak ste bile tako aktivne da vsega pa ne morem brat. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Vidim da nas je kar precej...super. Slabosti imamo tudi kar vse: mene sicer največ dajeta utrujenost ter slabosti...ne sicer bruhanje, ampak mi gre na bruhanje. Vonjam pa itak na 100 km kako svinjarijo, potem mi je pa spet slabo. Vmes smo bili pri gine in videli naše detece: smešno kot en jajček z enimi malimi izrastki za rokice in nogice. Srček je OK. No, prvi gine je bil privatnik kamor zmeraj hodim, amapk zdaj v nosečnosti ne bom, ker ne mislim bankrotirat. Tako sem šla v istem tednu še na kliniko, kjer pa so mi vse še enkrat naredili in mi dali še en kup papirjev in pregledov (pa res niso normalni!). Sam v septembru moram it na bris, v laboratorij ter na ultrazvok....kdaj bom pa delala pa ne vem! V službi bi najrajše rekla, sam mi je zoprno, če bi se pozneje kaj zgodilo.... Katera od vas je že povedala? Aja pa gine mi je rekla da sem totalno napihnjena in da ne odvajam dobro: torej če ima še kaka tak problem: vsak večer probiotični jogurt z lanenin semenom, vsako jutro pa suhe slive ki ste jih čez noč namočile v vodi. Nagravžno, vem,ampak deluje. Potem mi je dala še ene miš maš praške ki pospešujejo odvajanje ter tablete za floro v črevesju. LP J.
|
|
|
|