detelja -> RE: Aprilčice 2009 (31.8.2008 17:11:15)
|
sonček85 žal ga nisem dobila...verjetno je bil poštar lačen pa mu je zadišalo po dobrem segedinu pa ga je popacal:((... sedaj pa, da slišim vaša mnenja...moj dragi se želi poročit preden se bo rodila naša pikica, ni veren, mu pa pač to, da se otrok v zakonu rodi neki pomeni...hmm jaz sem mal jezna na dragega, ker je to željo imel že v prvi nosčenosti in ker se je pač končalo žalostno se nisva poročila, čeprav sem mu težila, da se sedaj lahko vseeno pročiva in je potem mir...pa sva se potem zaročila...hmmm sedaj pa smo spet tam...moje mnenje glede poroke je tako, nisem proti poroki in ni mi je neka nuja...na nek način si jo želim...ker pa pač to mojemu dragemu dosti pomeni pa se bom itak poročila...zdaj pa bi rabila vaše mnenje katerega meseca bi se ve poročile??...jaz imam nekako željo oktobra...takrat še ni snega, ni pretiranega mrazu, ne bom še tako zelo okrogla...tiste katere ste se že poročile a nama bo ratalo do tam do sredine oktobra vse skup spokat?...midva nekako nimava želje po veliki poroki...če bo z mano in pikico vse ok bi povabila najožje sorodstvo, če pa se bom pač slabo počutila bi pa organizirala poroko v najožjem družinskem krogu...
|
|
|
|