detelja -> RE: Aprilčice 2009 (29.8.2008 14:36:34)
|
*Junonna* mene so neki časa prsi ful bolele potem pa so me mislim, da je bilo prejšnjo nedeljo kar tako nehale, bile pa so še vedno take žilave, moj pravi kot, da bi bile iz silikona,..pa sem tud bila malo panična (v 1.nosečnosti so me nehale bolet prsi čez noč, pa tudi ta žilavost je minila-bil je ss)...sedaj pa je tako en dan me ful bolijo, drugi dan čisto nič, potem spet malo bolijo...ponavadi me tko čudno bolijo čez noč pa ko si dam zvečer modrc dol... glede slabosti pa isto en dan mi je slabo, da komaj stojim, drugi dan npr. danes pa sem v redu... angelito, da te potolažim, jaz bom ves bagaž, bebico itd. šlepala v 2. nadstropje...moja prijateljica je doma nad nami 3.nadst. pa je voziček vedno puščala spodaj pri vhodnih vratah, do sedaj ji noben ni nič ukradel...edino ena stara babnca, katera nima nič za počet edino trače skup pobira je rekla, da jo strašno moti voziček pri vhodu...če bo nam kaj rekla, ji bom povedala, da mi ga lahko vedno ko pridemo domov nese do stanovanja...hihihi... zojaB misliš, da je to pametno, da vlečeš trebuh not?...jaz ga pa kar kažem...pa če me kdo kaj vpraša mu povem, da sem se pač zredila hihihiihi...daj za fora ga pokaži veš kako bodo babnce vesele, ko bodo vidle jee una pa se je zredila hihihi moja sestra živi v tujini pa je prišla prejšnji vikend mal domov na obisk in prvo kar je povedala, ko me je videla je rekla "nekam velike joškice imaš" hihihi...včeraj pa z dragim pripraviva kosilo pa se usedeva za mizo pa jeva pa se pogovarjava pa nastane tišina naenkrat pa dragi reče "nekam velike jošikice imaš" hihi pa sem mu rekla zdaj vidiš vsaj enkrat na meni lepe, polne velike zize:))) drugače imam 75b...
|
|
|
|