zupancdam -> RE: Aprilčice 2009 (25.8.2008 13:33:42)
|
ZOJA B, TASSIKA, POKA1, dobrodošle med aprilčice in iskrene čestitke. NOGAVICA, tudi jaz še kar dojim, imam 19 mesecno hčerkico in je od kar smo prišli z morja obsedena z zizo, se dojima še podnevi ko jo zagrabi, ponoči se zbudi 2x in vpije mami zizo, tako da je kar pestro. Brdavice me tako bolijo, da skačem v zrak ko začne zizat, tako da imam počasi tega dovolj, ampak ne vem kako jo naj odvadim, ker imam toliko mleka da mi je zdravnica rekla da brez tablet ne bo šlo. KRIZA JE PRI NAS. O tandemskem dojenju pa sem tudi jaz razmišljala, ampak sem se odločila da ne. Pol mi bo pa ta večja zraven sitnarila, pa ne vem če bo dovolj mleka, pa itak bi že bila stara več kot 2 leti, ko dobimo novega otročička. JOJ, NE VEM, NAJ MI KATERA SVETUJE, KER SEM Z ŽIVCI NA KONCU, MALA JE RES OBSEDENA RATALA! Meni je tudi ratalo sedaj slabo, tako čez dan, pa kislina me matra, sam bruham pa ne. Danes sem klicala svojo gin. ko je bila na dopustu in imam 1 pregled 28.8. upam da bo vse uredu in da se bo pikica že videla ker predtazadnje sem bila noseča ploda pa ni bilo nikjer do 10 tedna, potem pa SS. GROZA! Še danes mi ni jasno kje je bil plod, če je bil ss. 3 doktorji so me takrat pregledal, pa vsi so rekli da kaj takega pa še ne, tudi izvenmaterična ni bila. No, to smo pozabil!! Vsem želim čim manj slabosti, veliko dobre volje in tiste ki še niste imele pregleda, držim pesti da bo vse uredu!!!
|
|
|
|