Ladybird01 -> RE: Aprilčice 2009 (10.11.2008 13:50:27)
|
pozdravljene aprilcice! joooooj ste pridne, je trajalo kako slabo urico, da sem vas prebrala haha [sm=smiley36.gif] dobrodosle vse nove nosecke [sm=bravo.gif] hvala za nasvete glede kapljic za nos...sem kar fiziolosko (slano vodo) noter nakapala in se to samo 1x sedaj se ze sam nos puca... kasljam se vedno kot nora...na zalost nobenega recepta ne poznam [sm=smiley36.gif] moj edini recept je caj, limona pa med...saj gre na bolje, pocutim se se vedno zanic ampak saj pocasi pa bo bolje meni tudi trebuh ponoci otrdeva...ne vedno ampak sem pa tja...ampak baje je to samo zarad hitre rasti otrocka in se potem vse tako hitro siri...tudi jest mam dostikrat eno tako mejhno zogico notr...kdaj je prav scary feeling...[sm=jezicek.gif] drugace imamo pa v certek ta glavni scan...pri vas se temu rece morfologija ne? tukaj temu pravijo anomaly scan, ampak saj je isto - pregledajo VSE! me je ze kar malo strah in non-stop mislim na to kaj bodo rekli...drzim pesti, da bo vse OK! porocam v cet kako je slo... drugace pa brcike so kar intenzivne in se pofocka na vsake pol ure s parimi brcikami...upam zato, ker je zivahna/zivahen in ne zato, ker bi bilo kaj narobe [sm=zmeden.gif] ime za puncko imava ze zbran za fantka pa se ne...bomo po cetrtku vedeli pa se bolj koncentrirali, ce bo fantek [sm=smiley36.gif] aja kg - jest se nisem tudi se nic zredila [sm=smiley13.gif] ampak tebuscek je pa ze kar velik...pa jem toliko kot pac lahko...ne bom pa pretiravala, ce mi ne pase, ker nam ni teba jesti za dva in se zrediti za **** kg! me je tudi skrbelo, ker ni slo nic gor, pa sem bila preden sem zanosila zelo suha...ampak mi je rekla dr da otrocek si ze vzame kar rabi! tko, da brez panike...[sm=bravo.gif] evo mal up date-a se iz mojega konca hehe nosecke moje upam, da ste vse super pridne bodite, cuvajte se in svoje pikice papa
|
|
|
|