detelja -> RE: Aprilčice 2009 (2.11.2008 10:14:22)
|
ojla...pupe moram vam povedat, da imam jaz iste probleme...ko zunaj hodim sem tip top...ko pa grem v trgovino pa bog ne daj, da bi malo dalj časa stala...polije me vročina, ful se začnem potiti in potem če se ne umaknem ven ali pa kaj mrzlega spijem padem...tako, da grem včasih kar v strahu sama v trgovino, ker je skoraj skoz ista pesem...imam pa tudi zelo nizek pritisk...včasih, ko pridem tko kam gledam sam kje je kak stol, da si vsedem, me ljudje gledajo kao stara mama mora sedet [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] jaz pa sem dobila v čet. vabilo, da se začne uvodni del šole za starše...že komaj čakam.. glede tašč pa tasta...če se spomnite sem nekje na začetku omenila, da se bova z dragim poročila, ampak se nisva sva se zmenila, da se bova 1x ko bo otrok večji, ne bi rada tvegala, ker itak imam za sabo že ss, v tej nosečnosti sem krvavela, potem te slabosti itd...in kaj se je zdaj zgodilo...zadnjič kliče mojega njegova sestra in ga nadere, da kaj se midva greva, da sta njegova v negotovosti, če se bova poročila ali ne, pa sem zadnjič rekla jasno in glasno, da 3 leta ne bo nič, ker je nama otrok na prvem mestu...potem pa začne, da oče ne more jest, ne spat, da je zbolel zaradi tega, ker se ne more sprijaznit, da bo nezakonski otrok...lubi bog...a živimo 20 let za leseno žlico????...jaz sem mislila, da me bo pobralo...tako sem žalostna in zadnje čase mi gre kar naprej na jok...otrok se sploh še ni rodil in se vsi neki držijo po svoje in jim je že zdaj napoti kaj pa bo, ko se bo rodil...a se bodo sladko smejali okrog njega??...lahko bi bili srečni, da nama je kočno uspelo in bi z poroko počakali in bili srečni, da je z otrok vse ok ne...noben se ne sprašuje kako to vpliva na mene in otroka, ker se tolko sekiram in mi je tako hudo...včeraj sem skoraj cel dan preležala, ker sem imela tako hude bolečine...sigurno vzrok psiha...zadnjič sem bodoči tašči rekla, da če se otroku kaj zgodi zaradi teh cirkusov ji bom do smrti v oči metala, da sta ona dva kriva...hvala bogu, da sta moja pri pameti...moj oče sam pravi, delajte kar hočete, ker če bo kaj narobe mi noben ne more povedat ti si kriv...zanima me eno...jutri bom taščo in tasta vpr., če bosta najinega otroka, ker bo pač nezakonski sprejla drugače kot njuno vnukinjo...in če bosta kaj mečkala kaj bi ve naredile?...jaz bi najrajši povedala, da ga ne bosta videla...ker se mi zdi za malo, če zdaj otroka ne sprejemajo takega kot je kaj pa bo potem še...potem se otrok narodi pa ker sva različne vere bo problem in vmešavanje v kateri cerkvi se bo krstil....ko prideva k njegovim drugo ne slišiva kot to, da bo treba ponoči vstati, da otrok ne spi cele dneve, da joka tudi, potem pride soseda z dojenčkom pa nama povejo, da naj mal voziček voziva, da bova vidla kako to gre....hallllloooooooooooooo...jaz sem mojemu rekla, da sem atomska bomba tik pred eksplozijo...njegova sestra pa je tudi prava koza, preden sem bila noseča sve bili pravi prijateljici, ko je izvedela, da sem noseča pa kot da bi bili največji tujki...saj to me itak tako ne boli, boli me bolj to, da lastnemu bratu ne privošči sreče...in potem iz dneva v dan poslušam kakšna družina so oni... joj se opravičujem, da sem vam zatežila, ampak saj veste obdobje je ko smo zelo občutljive in lažje je, ko damo to iz sebe... kaj lepega boste danes delale? želim vam lep dan uživajte
|
|
|
|