zojaB
|
me je ravnokar moj klical, trenutno dela v Angliji, in bi moral danes priti domov, sedaj ga pa ne bo, mora delat...sem jezna ko Pat74, pusti taščo, odmisli si jo iz glave, sploh ne dovoli več ,da bi misel nanjo zašla v tvoje misli,prepusti se lepšim stvarem in uživaj v nosečnosti. Tako jaz delam že 6 let in deluje. Mene ni nikoli hotela sprejet, nikoli marala, vedno nagajala, ravnotako bratu od mojga in njegovi ženi, danes nimamo stikov z njo in vsi lepo mirno živimo, čeprav včasih še kaj poskuša slabega nardit, ampak ne doseže več nič, ker s tem, ko se ne zmenimo zanjo ji jemljemo moč in tako ne more nobenemu več nič žalega storiti. Vem, da bo spet poskušala, ko bom jaz rodila, ampak ne bo nič dosegla. Ko sem prvič rodila, mi je pošiljala grozilna pisma, da mi bo poslala 4črnogorce, da me pref.. in vzamejo otroka, na srečo smo jo takrat prijavili policiji, ker me je kasneje tožila, je hotela skrbništvo nad mojim otrokom, češ, da sem sama nesposobna mama, da zlorabljam otroka, da pijem in še in še..... v življenju še nisem bila pijana, še cigarete nisem nikoli pokadila...mislim, za znoret mi je bilo. Bratu od mojega moža je hotela iz vrtca odpeljati otroka, ampak hvala bogu, jo niso poznali in ji otroka niso dali. V glavnem moja tašča je psihopat na kvadrat in je direktno za v umobolnico. Večkrat kliče policijo in si zmišljuje, da ji grozimo, pa take fore ima. Nima pa nobene kolegice, lastni otroci je videt ne morejo, mož je rajši odšel živet nekam v hribe, v glavnem, nihče je ne prenese, ona pa še kar mori pa teži. No zdej sem se malo razpištolila, pa mi je kar malo lažje. Zdej moram pa laufat za štedilnik, delam špinačno omako pa torteline zraven in solatko. Uživajte
< Sporočilo je popravil zojaB -- 31.10.2008 13:13:25 >
|