|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
30.10.2008 17:36:09   
sonček85
mislim ,da bi moral dragi držati sedaj s tabo ,ker bostai mela bebo in ne z mamo ,saj si ti sedaj njegova družina in ki si jo ustvarjata.Pa saj bo prebolela ,ko se bo mali-a rodil ,če pa ne pa tudi prav ,samo da se bosta vidva s tvojim zastoplauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da te potolažim malo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
30.10.2008 17:44:03   
Pat74
Sonček85 to bi se pri tretjemu otroku lahko že zgodilo - ampak vseeno občasno vidim in doživljam, da sploh, če pride na obisk, da se naši odnosi poslabšajo, ker ima očitno svojega sina za čustvenega partnerja, vsaj drugega moškega nima, pa še ne privošči mu, da bi bil on srečnejši od nje. Hvalabogu, da živimo toliko km narazen, če ne bi se sigurno neprestano prepirala z njo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
30.10.2008 18:02:17   
april09
Pat - povej mu, da se ji nimas za kaj opravicevati, kaj pa to pomeni za vajin odnos, pa naj sam sklepa user posted image  JAz bi jih mojmu tud napela, da ne bi bil na moji strani.. Pa saj ves, da ni vredna, da se ti tko pocutis sedaj. let it go - s temi obcutki samo sebi skodis, ona pa je po moznosti se vedla, da vaju bo tko skregala... Torej - ne daj ji zadoscenja. A is probala kdaj dermalogico? Meni je to edina krema do sedaj, kjer nimam NIC lisajev, prej sem imela po vsaki kremi nek problematicen del na obrazu, kjer se mi je lisaj naredil.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
30.10.2008 18:07:35   
Pat74
Vem, da ni vredno, da se sekiram - drugač sem mu pa svoje povedala, pa se nisva skregala, ker mislim, da je zastopil, da ga je "posral". Ampak želodec me pa zarad te hudič... prav boli.

Drugač pa zdejle uporabljam Exomega kremo od A-derme.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
30.10.2008 18:18:51   
sonček85
Ja sem spregledala da bo to treja beba.Mislim ,da ,eh nimam besed ,mislim ,da bi lahko  bil dragi toliko močen pa bi se potegnil za družino ne pa da ko pride mami na obisk ali pa vi tja da se potem vaš odnos krha.Mislim ,brez besed sem.Morem rečt ,da hvala bogu da je moj dragi tak kot je in da se midva zarad njegovih ali mojin ne kregava ,da me v vsem 100% podpira .Kam bomo pa prišli če ne bomo skupaj držali

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
30.10.2008 18:25:01   
nmag
Pat74,ne pusti se tašči,meni je  tako žrla živce 6 let,ni prenesela,da sva bila srečna,ni prenesla,če sva kaj dosegla,kupila...skratka lahko bi naštevala,da o žaljivkah sploh ne govorim,vendar je kmalu tudi mojemu možu prekipelo in ji je on povedal svoje,prekinil stike in sedaj že več kot 8 let živimo srečno,pozna samo mojega prvega sina ,drugi je bil čisto mali,tako,da če ji je tako bolje pa naj bo.Sem pa slišala tudi žaljivke(dobre stike imamo z njeno sestro),na račun moje pete nosečnosti,vendar me ne gane.Zato ne pusti,da vama greni življenje,vidva sta družina,če noče biti del nje,naj se pa umakne,ne pa da komentira.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
30.10.2008 18:36:18   
rea27
ne se sekirat za moj ticker...ne dela pač...

rea27

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
30.10.2008 18:42:26   
Pat74
Nmag ja sej jaz tud skušam zminimalizirat te stike, zato sama največkrat sploh ne grem k njej - toda tamali radi hodita tja zaradi moževe sestre in mačkov (sta čisto neumni nanje), prav tako pa ne branim stikov možu, če jih hoče imet. vam moram pa povedat, zakaj je ta žensjka tašna, kakršna je, in zakaj se zelo trudim, da nisem v stalnem konfliktu z njo: kot majhno jo je zlorabil lasten oče, potem je pa še omožila pijanca, sinu pa je vse življenje dajala občutke slabe vesti, češ kakšni "prasci" so moški.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
30.10.2008 18:49:24   
rea27
pa spet dela

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
30.10.2008 19:20:22   
april09
Pat, jaz zmeri pravim, da ti take izkusnje ne dajajo pravice ali izgovora, da tako ravnas s svojimi otroki. Moj fotr je tud pregloboko dostkrat pogledal v kozarc in takrat delal stale na kubik.. Ornk tezko je bilo velikokrat. Ampak na sreco sem imela mami, ki je bila za tri starse in sem prisla do spoznanja, da jaz nisem zrtev njega, ampak sem iz tega potegnila lekcijo, cesa NIKOLI nocem, da bi moji otroci doziveli. Nekateri tega spoznanja nimajo moznosti dosec in se mi smilijo, ker zivijo v nekem zacaranjem krogu samopomilovanja in otezevanja zivljenja sebi in drugim. Pac ostajajo na ravni dusevnih siromakov.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
30.10.2008 19:33:19   
*Junona*
Pat74, ne pusti se ji in ne opravičuj se za nekaj, kar nisi naredila. Ker če ne bo mislila, da te ima pod kontrolo. Tvojemu pa z lepim, mirnim pogovorom povej kaj čutiš in da si užaljena, ker ji nisi rekla žal besede, ona pa tako. Boš videla, da bo spregledal, pa še slabo vest bo imel.
Objemčki zateuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
30.10.2008 19:34:16   
*Junona*
April, hvala, vidim, da si že napisala primer za silvestrsko večerjo. Pa še ena mi je pisala, da mi ga bo zaupala malo kasneje... katera že?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
30.10.2008 19:50:03   
april09
Junona, tisto je primer enega mal bolj fensi jedilnika user posted image  Osebno sem fan jedi, ki se jih da v naprej pripraviti, da pol lahko uzivas v hrani. Tko da pri nas ponavadi pade kaksna solata iz hobotnice za predjed - moj naredi bozansko. Pol pa popoldne spece odojek, ki se lahko je mrzel. Al pa prebranac, ali se bolje čili. ZA NL ne smejo manjkat sarme a ne user posted image  No to je bolj po mojem okusu in predvsem zagotavlja bolj miren vecer in pusca cas za uzivanje user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
30.10.2008 20:58:45   
*Junona*
Js sem tudi bolj za takšne na izi jedilnike. Za predjed še ne vem kaj bo, juha bo verjetno cvetačna, glavne jedi še tudi ne vem, sladica pa bo verjetno sadna kupa.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
30.10.2008 21:21:01   
rea27
eno vprašanje imam: se kaj namakate v banji. Nekdo m i je rekel, da s tem ne gre pretiravati ..hmmm?

kaj menite?user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
30.10.2008 21:49:11   
*Junona*
Men se zdi, da sem nekje prebrala, da naj voda ne bi imela več kot nekje 35 stopinj in naj ne bi v njej bile več kot 15 min.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
30.10.2008 21:51:57   
malcekvita
rea27 glede namakanja ti ne bi znala nič svetovat, samo zdi se mi, da sem nekje prebrala, da je proti koncu nosečnosti kopel priporočljiva, če se ne motim.... aja, pa ticker ti dela user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
30.10.2008 21:58:21   
malcekvita
oh Pat74 glede degenerikov se ne sekiraj, ni vredno.
to, da je imela tašča takšno otroštvo in kasneje še moža, KI SI GA JE SAMA IZBRALA, ni nihče kriv in zato se nima prav nobene pravice takole nad tabo znašat user posted image . čudi me, da je svojo težavo iz otroštva obesila na veliki zvon, kasneje pa živela nesrečno življeje z možem,... tole mi nekako vse skupaj pravi samo to, da je tale tašča zelo rada v vlogi žrtvenega jagnjeta user posted image user posted image .

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
31.10.2008 7:56:10   
Pat74
Dobro jutro bodoče mamice!

Najprej hvala za tolažilne besede, malcekvita tisto o večni žrtvi, je pa 100 % res. Najbrž če ne bi bila noseča, me niti te zadeve ne bi toliko prizadele, in bi jo poslala v tri p..., zdej pa kar ne morem tako odreagirat, ampak se sekiram, pa vem, da brez veze, saj že dolgo vem, kakšna je in da starega osla ne moreš spremenit (pa sej ne bi niti poskušala). Sem se čisto zavestno odločila, da je ne spustim več do sebe.

Naj bo dovolj jamranja: lepe praznične dni vsem!

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
31.10.2008 10:53:07   
rea27
ojla!

Ja kar se kopeli tiče, sem pa res razdvojena - eni pravijo, da je dobra, druga da ni..Slišala sem recimo za savno, da jo odsvetujejo..
Tja me sicer ne vleče, bi se pa z veseljem mal razvajala v naši bančici in kakšne mehurčke vklopla :) hja, še zdaj sem na mrtvi točki...

lep dan vsem nosečkam še naprej.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
31.10.2008 11:31:38   
nmag
Pat,prav si se odločila,tako boš bolj mirna,te pa popolnoma razumem,kljub temu,da si rečeš,da te ne gane,besede in dejanja vseeno prizadanejo,v tem trenutku pa to res ni dobro zate.Sama sem se rešila tašče,če lahko tako rečem imam pa še svakinjo,ki bi me od ljubosumja utopila v žlici vode,če bi me lahko,ampak sem na njene besede pa čisto imuna in tako je prav.Srečna sem,ker imam zlatega moža,pridne otroke in za enkrat mi nič ne manjka in to mi zadostuje,misli na to pa ti bo lažje.
Tudi jaz želim vsem prijetne praznike,privoščite si crklanje s svojimi dragimi.lp

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
31.10.2008 13:09:19   
zojaB
me je ravnokar moj klical, trenutno dela v Angliji, in bi moral danes priti domov, sedaj ga pa ne bo, mora delat...sem jezna ko  user posted image

Pat74, pusti taščo, odmisli si jo iz glave, sploh ne dovoli več ,da bi misel nanjo zašla v tvoje misli,prepusti se lepšim stvarem in uživaj v nosečnosti.

Tako jaz delam že 6 let in deluje. Mene ni nikoli hotela sprejet, nikoli marala, vedno nagajala, ravnotako bratu od mojga in njegovi ženi, danes nimamo stikov z njo in vsi lepo mirno živimo, čeprav včasih še kaj poskuša slabega nardit, ampak ne doseže več nič, ker s tem, ko se ne zmenimo zanjo ji jemljemo moč in tako ne more nobenemu več nič žalega storiti. Vem, da bo spet poskušala, ko bom jaz rodila, ampak ne bo nič dosegla. Ko sem prvič rodila, mi je pošiljala grozilna pisma, da mi bo poslala 4črnogorce, da me pref..user posted image  in vzamejo otroka, na srečo smo jo takrat prijavili policiji, ker me je kasneje tožila, je hotela skrbništvo nad mojim otrokom, češ, da sem sama nesposobna mama, da zlorabljam otroka, da pijem in še in še..... v življenju še nisem bila pijana, še cigarete nisem nikoli pokadila...mislim, za znoret mi je bilo. Bratu od mojega moža je hotela iz vrtca odpeljati otroka, ampak hvala bogu, jo niso poznali in ji otroka niso dali. V glavnem moja tašča je psihopat na kvadrat in je direktno za v umobolnico. Večkrat kliče policijo in si zmišljuje, da ji grozimo, pa take fore ima. Nima pa nobene kolegice, lastni otroci je videt ne morejo, mož je rajši odšel živet nekam v hribe, v glavnem, nihče je ne prenese, ona pa še kar mori pa teži.

No zdej sem se malo razpištolila, pa mi je kar malo lažje.

Zdej moram pa laufat za štedilnik, delam špinačno omako pa torteline zraven in solatko.

Uživajte

< Sporočilo je popravil zojaB -- 31.10.2008 13:13:25 >

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
31.10.2008 13:17:35   
nmag
Groza zojaB,pa je izgleda ena še hujša kot moja tašča,tvoja je res psihopat,dobra si,da si vse to prestala,moj bi jo šel sam pre....,če bi delala take kot tvoja.Upam,da me ne bomo nikoli grde tašče.Želim ti,da bo tokrat dala mir,uživaj v nosečnosti.
Moram povedat,da hvala za nasvete,ko sem se namazala,sem v prvo našla srček z angelsoundu,prečudovit občutek,moji otroci bi ga sedaj radi skoz poslušali.lp

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
31.10.2008 13:22:45   
rea27

Zoja B, ti tale tvoja tašča pa res ni normalna!!!! Sem mislila, da imam jaz problem, pa vidim, da so še kje tašče bolj ogabne!!
Je pa prav, da sta se tako odločila in jo odrezala od vsega, zakaj pa bi vama kvarila veselje in srečo. Mislim, HALOOO!!!
Eni, resnično nimajo vsega v glavah poštimano! Verjamem, pa da ti je lažje ko si se malo razpihala - tako tudi jaz naredim, če mi ni za zdržat se pa na tale forum prijavim
in govorim ko raztrgan dohtar. Pa je potem res bolš.
Res zavidam tistim nosečkam, ki imajo dobre odnose s taščami in kjer so tašče..na mestu, kot bi se reklo.

dober tek vsem.

p.s. danes sem skuhala noro dobro zelenjavno rižotko in tofu za zraven, pa govejo juhico in kašo ter solatko. Za sladičko pa kompot - višnjev!!! Mljask je blo. Zdej pa ležat.

dijo

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
31.10.2008 13:45:21   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

ne se sekirat za moj ticker...ne dela pač...
ja ti dela in je lepi user posted image user posted image user posted image user posted image

zojaB .
ta tvoja tašča je pa res od hudiča,me spominja na mojega bivšega k je bil tak psihič(porisal avto ,skakal čez cesto pa rekel da sem ga hotla povozt,sledil,grozil )in isto sem ga tožila

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.