|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   danes zopet tu!
1.3.2005 9:38:48   
Udb
nO, DRAGE MOJE - OBEMA :nosecka:! Slabost se mi je začela v 6.tednu (se pravi 5t + par dni). Danes sem noseča 7 t in je malo bolje - toliko, da sem nekako v službi, čeprav kar naprej gledam na uro!! ;)

3.tedne? To je pa res malo zgodaj! Kateri test pa pokaže tako zgodaj???? Saj ti še M ni izostala!! A mogoče misliš 5 t?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   danes zopet tu!
1.3.2005 9:40:45   
muriel
kaj sem narobe naracunala!?!

M mi zamuja ze 6 dni, test delala v soboto;bil pozitiven, O torej okrog 7.2.05., ko je bilo tudi veselo :sloncek::sloncek:

kaj? :zmeden: ni to tretji teden??:zmeden: od kdaj se racuna? ojoj!? :zmeden: zato pa se kar ostajam na tem forumu in se nisem se preselila visje. se imam pac se kaj za nauciti!

sem tako sveza in zmedena! ampak:nosecka: pa sem!

oprostite, se ponavljam, ampak v sebi kar kricim in ker ne morem se nikomur okoli sebe povedati, lahko vam (moj dragi pravi, da ste namisljene prijateljice, ampak meni se zdite, kar resnicne)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   danes zopet tu!
1.3.2005 9:45:20   
Udb
muriel - vedno se računa od 1.dne zadnje M!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   danes zopet tu!
1.3.2005 9:50:20   
Urša76
simi, hvala, hvala, hvala za tvoje vzpodbudne besede. se res kar mal boljš počutim zdaj. ti bom kupila največejše & najboljšejše :darilo: na svetu za R.D. ti že veš kaj bi to lahk blo...;)

ja, ko bom imela malčk več časa ti bom napisala celo štorjo, da boš vidla zakaj sem tak skeptična. sam si boš mogla po moje vzet enih par ur, da se boš prebila skozi...:)-:)-:)-

pošiljam ti :angel: da te bo pazil.
rti, u

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   danes zopet tu!
1.3.2005 9:53:50   
muriel
o, šit! :zmeden2: torej sem v 5T!

joj, upam, da mi ne bo slabo drugi teden, ko grem na vecdnevni seminar in bom non stop v druzbi ljudi; bo malo tezko skriti.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   danes zopet tu!
1.3.2005 9:55:31   
Urša76
muriel,
veš kaj ti predlagam, če ti bo slabo & nočeš da drugi že izvejo, da si :nosecka:. morda reči, da imaš potovalno slabost al pa kej podobnega, če se ne boš mogla zadržat.

no, to je sam moj (trapast) predlog...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   danes zopet tu!
1.3.2005 9:57:27   
wawa
Halo bejbe:)-:)-:)-:)-

Pošiljam vam en lep zdaj že dopoldanski pozdravček:rozica::rozica::rozica:

Sam da vas malo pozdravim potem pa nazaj na delo, me prejšen teden ni bilo pa je sedaj prava mala norišnica:(:(.

Pa še nočem lih viset na RR ker sem pol živčna, v soboto je ne čakam, ampak nič kaj ne upam, se fulll bojim da bom pol razočarana....tko da probam čim manj na to misliti in se v delo zakopat...

Udb.....me veseli da je s tvojmu trebuščkom vsaj malo bolje, in čokolino je suuuuuuppppeeerrrr...uživej...

Urškica zala, tale tvoj Rok me rahlo pošteno jezi, pa kaj a mu je res telefon zmrnil....al kaj:)-:)-:)-:)-

Vesem ostalim...bodite pridne...noj ja:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   danes zopet tu!
1.3.2005 10:10:03   
muriel
ja, Ursa, saj kaj pametnega si res ne morem izmisliti; tudi kako se bom ognila napovedanemu pijancevanju doooolgoo v noc!?!

razmisljam o hudih zelodcnih tezavah, ki jih imam zaradi stresne sluzbe in mocnih tabletah, ki jih zato jem?!

zadaj pa dovolj! ta forum je droga in jaz nisem se nic naredila!

nasvidenje (da vidimo koliko casa zdrzim!)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   danes zopet tu!
1.3.2005 10:15:49   
Urša76
wawa,:bravo::bravo::bravo: vesela k si prišla mal počvekat z nami!!!!

roka bom pa čez kolen vrgla, k sem tud jaz mal jezna nanj...
zdej ga pa ne bom poklicala, niti sms-a poslala, pa se delala fuuuuullll busy, pa nej se kr on okol mene začne motat... če bom le zdržala. ampak bom, k moram!

muriel, yes to!!!:bravo::bravo::bravo: stresno, blazno stresno službo imaš, sam tablete bi jaz spustila, da ne bodo napačnga vtisa dobil...
glede pijančevanja: no idea, k jaz tud nimam b.v. na kaj bi se izgovorila...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   danes zopet tu!
1.3.2005 10:33:36   
žlička
hoh muriel, pol sva skupaj v 5 tednu, drzi se punca, upam da bo nama s slabostjo vsaj malo prizanešeno, uboga udb, no sam konec koncev je pa to znak :nosecka: in to smo hotle, a ne punce??:bravo::bravo:9nebesa9nebesa

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   danes zopet tu!
1.3.2005 12:02:05   
Urša76
halo...

anyboby out there???

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   danes zopet tu!
1.3.2005 12:03:20   
Udb
Yes, dear? :)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   danes zopet tu!
1.3.2005 12:04:11   
žlička
me too, what's up?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   danes zopet tu!
1.3.2005 12:05:35   
Udb
U, še 2 uri!!!!!!! Upam da bom zdržala - želodec se že nekaj oglaša...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   danes zopet tu!
1.3.2005 12:14:14   
Urša76
aha, kle ste!

jaz sem že mislila, da sem sama pa v :((:((:((

ma dolgcajt je dans na šihtu za znort. pa se 3h in pol (na okroglo) morm kle viset

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   danes zopet tu!
1.3.2005 12:31:06   
žlička
tko punce, enkrat za spremembo se odpravljam ze domov, lepo se imejte, zunaj je soncek ampak fullll mraz, bo treba malo it na sprehod z :kuza:

se beremo jutri

pa pa:rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   danes zopet tu!
1.3.2005 12:31:17   
Udb
Revčka! Sej bo minilo!! Jaz na vse pretege žvečim en jabuk, da mi ja ne bi blo tako slabo...pa še kar deluje! Bom zdržala še 1 uro in pol!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   danes zopet tu!
1.3.2005 12:33:59   
wawa
Hoj hoj se trudim delat pa bom počas živečen zlom dobila....

Ej ženske nekaj vam polagam na srce, ko boste imele otroke, ne pozabit nase, delejte zase, na sebi tudi če to pomeni manj časa za otroke, bodo veseli ko bodo imeli veselo nezamorjeno mami.......skratka punce dalajte zase....!!!!!!! (pa ne me zdaj čudno gledat, meni taka oseba že nekaj časa uničuje živce zato vam to polagam na srce)))):)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   danes zopet tu!
1.3.2005 12:58:45   
Urša76
PUNCE!!!!
LIH SEM ZVEDLA NEKI...
NEKI FULL LEPGA!

PRIJATELJICA JE DANES RODILA HČERKICO :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

IN DAN JE POSTAL POPOLN...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   danes zopet tu!
1.3.2005 13:02:12   
baguSka
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   danes zopet tu!
1.3.2005 13:39:21   
simi73
Najprej :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za Uršino prijateljico. Pa glej, da boš kaj pocrkljala ta malo Urša:):)-!
Hvala za :angel:, ki mi bo enkrat zagotovo prinesel željeno :darilo:. Upam, da čim prej:)-:)-, sicer mam pa RD maja, ko bom spet leto starejša:((, zato pa modrejša8):)-8)
Ko boš mela čas, pa mi le obširneje razloži celotno situacijo z :love:. Pa naj ti danes ne pokvari dneva!

Ostalim puncam pa želim samo en lep tale sončkast a mrzel dan, se beremo spet jutri, ker počasi odhajam iz službe. Mam še nekaj za nardit do 14, pol pa počasi na cesto.
Naj vas čuvajo :angel::angel::angel:

lp, simi73

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   danes zopet tu!
1.3.2005 13:54:34   
Udb
hM HM...veste kaj mi je zdaj zadišalo???????? McDonalds!! Zgleda da se bom domov peljala mimo drive in-a!! Saj vem da ni zdravo...ampak mi je pa res zadišalo!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   danes zopet tu!
1.3.2005 13:56:35   
muriel
ojoj! kaj me čaka!!?! ;)
dober tek!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   danes zopet tu!
1.3.2005 13:59:20   
Udb
Hvala!! ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   danes zopet tu!
1.3.2005 14:31:53   
Urša76
ja, sem vas zamudila...

sorry, saj veste: delo kliče...

simi, ta mičkena mi ne bo pobegnla, j bom po moje kar naprej hotla mečkat...
:love:štorjo ti pa napišem na privat zdej en dan ko bo mičken več časa...

bejbe, (s)mejte se.
do ju3 čaw, čaw :angel::angel::angel: moji.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.