bodoča -> RE: Krstno darilo malo drugače (26.7.2008 16:39:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Nanč, jst botrstva ne jemljem kot enkratni dogodek. Zame je to nekaj, kar traja celo življenje - moje ali otrokovo. In, v kolikor to starši dopustijo in želijo, skrb za otroka, ukvarjanje z njim in ne zgolj prinašanje daril za rojstni dan in druge posebne dogodke. Moja prva krščenka (kuk se to čudn sliš) mi je enmal tud kukr moj otrok. In tako bo vedno ostalo. Zanjo mi ni bilo težko med pavziranjem pustit dobro plačane službe in jo čuvat, ko ni dobila vrtca. Mi ni težko se vsest v avto in it čez pol SLO gledat predstavo v kateri nastopa, če me povabi. Ker vem da to njej veliko pomeni. Meni pa največ pomeni, da mi še vedno zleze v naročje pri skoraj štirajstih in da me vedno skoraj podere od navdušenja, ko mi skoči v objem na vratih. In meni par deset evrov na mesec ne predstavlja bogatstva, njej pa čez petnajst let mogoče bo. Je obveza tega se zavedam, je pa tudi naložba v otrokovo prihodnost, za katero sem vsaj malo, s tem ko sem sprejela to da bom botra, odgovorna tudi jst. Tako to jemljem, morda res preveč resno, ampak tako to je... Evo, tako botro sem si jaz želela za svojega mulčka. Pa ne zaradi denarja, ampak zaradi ljubezni in srca, ki ga daje svoji krščenki. To pa je, drage moje, najlepše in najbolj bogato darilo za življenje, ki ti ga lahko kdo da. Če pa bo Pikec še mesečno dajal na stran za "svojo" pupo in če to zmore, pa je njena stvar. Verjamem pa, da bo tudi za svoje otroke, ko jih bo imela, zelo lepo skrbela, z ljubezijo in finančno. Bravo Pikec [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].
|
|
|
|