petra *k -> RE: brez volje (25.7.2008 18:34:40)
|
miracleme, pa sem že mislila, da sem sama v tem. saj meni tudi ni zaj prvič v nosečnosti tekla kri iz nosa, dostikrat opazim, da tolko glih priteče. hvala za nasvet, mogoče bi pa res mogla kako kavo več spiti, ker sem jih pošteno zmanjšala zdaj, prej se pa brez nje ni dan začel. včasih si mislim, od kje majo ljudje energijo, hodijo v službo, pa še doma vse naredijo. jaz pa res zaj približno 2 tedna skoraj nič ne delam. in ne razumem tega, glede na to, da sem na bolniški, cele dneve doma in da sploh nimam tako velikega stanovanja, da bi mogla dolgo prah brisati, ali sesati, ampak enostavno se mi ne da in vsak dan prelagam. tak da včasih razmišljam kaj si moj misli, ki vsak dan dela 12 ur, da sem že za odpis. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ne, ampak moški tega res ne razumejo. pa sploh ne da bi mi kdaj kaj omenil, da nesem česa naredla, ampak mam tak čuden občutek,češ, on dela, meni pa se še posode ne da umiti. kaj čemo, upam da bo res boljše, če ne prej pa po porodu. pa tebi miraclema, želim enako.
|
|
|
|