|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj so se naučili gonit?
25.7.2008 14:10:15   
lenika
Mene zanima, kdaj so se vaši otroci naučili gonit (kolo, tricikel, traktor)?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj so se naučili gonit?
25.7.2008 14:23:31   
simin
še dobro, da si v oklepaju navedla, kaj naj bi se naučili gonit, me je skoraj na kap, ko sem prebrala naslov..user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2008 14:34:19   
Lunc_a
pravo kolo s pomožnimi koleščki pri  3 letih

(odgovor članu simin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2008 14:37:26   
Gordana-3
kolo s pomožnimi kolesi pri 27 mesecih.

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.7.2008 14:38:23   
Udb
NAšmu še ne gre - in ker takoj ne gre, obupa. Ga pa nič kaj ne silimo. Star je pa 2leti in 9 mesecev.

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2008 14:47:30   
Lara28
Tricikel "goni"  nekje od aprila. Kak mesec in pol pred dopolnjenim drugim letom.  

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.7.2008 14:52:36   
Olivija
Naša Julija goni kolo s pomožnimi kolesci odkar je bila stara 2 leti in pol. Zdaj ji gre že prav fajn.

Ana se pa ni skoraj nič vozila s kolesom do petega leta, zdaj jo je "zagrabilo" in se je naučila vozit kolo brez koleščkov v enem tednu (naju je zelo presenetila, sva bila že mal obuapana). user posted image  

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.7.2008 14:53:32   
lenika
Ja ok, priznam, da je malo čuden naslov. user posted image (sem šele sedaj videla). drugače pa naš ima 2 leti in 3 mesece, pa tudi še ne kaže interesa.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.7.2008 16:38:14   
Bonnie_RR
Moj pri skoraj 2 letih in pol tega še ne zna - se pusti poganjati na triciklu. Kolesa pa še nima.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.7.2008 20:28:57   
.Anonimna.
Star je 3 in še malo, pa je danes prvič prevozil sam celo dvorišče user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.7.2008 20:33:16   
Salja
Moj nikakor noče gonit, pa je star 3leta in 1mesecuser posted image user posted image

Niti slučajno me ne moreš prestrašiti....Imam otroka!

(odgovor članu .Anonimna.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.7.2008 21:16:10   
Pingvinčica
Malo pred 3.rojstnim dnevom.

(odgovor članu Salja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.7.2008 21:47:18   
benika
Naš je danes pokapiral, kako je treba kolo poganjatuser posted image . Star je pa 2 leti in 10 mesecev.

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.7.2008 22:32:45   
drevozivljenja
nekje s 2,5 let,skoraj 3..traktor,pa kolo s pomožnimi.sedaj bo 4 in se že vozi s kolesom brez pomožnih.fajn mu gre.lpuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.7.2008 23:01:09   
nejcko
Sin je tricikel gonil (beri ga poganjal z odrivanjem) pri letu in pol, vozil ga je pri dveh letih in pol, pri treh letih je vozil kolo s pomožnimi koleščki, pri treh letih in 7 mesecev pa je zvozil kolo brez pomožnih koleščk.

Hči poganjalca ni gonila (goni ga zdaj pri  4 letihuser posted image ), tricikl je začela voziti nekje skoraj pri krepkih 3 letih, ker prej se je gospodična pustila potiskati, saj so jo takoooooooooooooo bolele nogeuser posted image . No, zdaj pri štirih se pa že pelje par metrov tudi s kolesom s pomožnimi koleščkiuser posted image  - mah, ful lena babauser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.7.2008 23:21:18   
lelaval
Najmlajša je stara 3 leta in 1 mesec pa se komaj 1 mesec trudi vozit kolo s pomožnimi kolesi - že 1 teden zna sama tudi začet gonit user posted image  - prej smo jo morali potisnit, da je "zaštartala". Tricikla pa ne zna gonit.

Nejcko - nič ne skrbi - če primerjam moja starejša 2, je bilo isto - sin je 16 mesecev mlajši od hčere, pa je prej znal vozit kolo s pomožnimi kolesi, kot hči, brez pomožnih pa se je naućil celo leto prej vozit.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.7.2008 7:07:13   
Nikica
Sin se je najprej naučil vozit kolo s pomožnimi koleščki, star je bil 2 leti in 4 mesece, tricikla ni nikoli znal poganjati. Zdaj pri 3 letih in 8 mesecih z možem razmišljava, da bi mu koleščka odstranila.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.7.2008 7:32:03   
dory
Prvo kolo je dobil pri treh letih in tudi takoj je poštekal kako to gre. Od takrat veselo kolesarimo.

(odgovor članu Nikica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.7.2008 7:45:48   
Maxica
Pri dveh letih in pol.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.7.2008 14:06:27   
viv_
Uf, zelo hitro je ugotovila, kako se vozi. Kolo s pomožnimi koleščki je dobila, ko je bila stara 2 leti in 4 mesece in se je iz trgovine ven odpeljala. Pa ni tricikel, navadno kolo 14ˇs pomožnimi koleščki.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.7.2008 14:21:56   
pikapoka5
Kolo s pomožnimi koleščki - 2 leti in dva meseca. Tricikel pa ji ni in ni šel, ker so bila očitno pedala preveč naprej.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.7.2008 15:43:54   
Dadi
Ta starejša niti ni marala tricikla, se pa je naučila vozit ko je bila stara 2 leti. Se pa je in se še zelo rada vozi z navadnim kolesom. V treh dneh, se je naučila vozit brez pomožnih koleščkov. Ta mali pa poganja tricikel in ga obvlada tudi od 2. leta naprej.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu pikapoka5)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.7.2008 21:28:57   
NRMM
Ko je bila stara slabi 2 leti je začela gonit tricikel,od 2 let in 3 mesecev pa se vozi z 12'' kolesom z pomožnimi koleščki.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.7.2008 21:32:38   
Anonimen
Pri dobrih treh letih se ne zna.
Pa je sicer sporten tip, samo bicikel ji zgleda ne potegne. Raje gleda mami, kako dirka s poganjalcem user posted image . Verjetno bo akcija enkrat jeseni, ko bo minil cas morja.

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
26.7.2008 21:39:18   
CatJa
Pri treh je začel na orng kolesarit. Tricikla nikol ni znal gonit. Ravno danes je padel s kolesom in čist zvil en pomožen kolešček, tako da mu jih bomo zdaj preprosto odšraufali dol in se bo naučil vozit brez. Sem bila ravno popoldne v Hervisu, da bi mu kupila ščitnike user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.