Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 25.7.2008 14:23:31
|
|
|
|
simin
|
še dobro, da si v oklepaju navedla, kaj naj bi se naučili gonit, me je skoraj na kap, ko sem prebrala naslov..
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 25.7.2008 14:34:19
|
|
|
|
Lunc_a
|
pravo kolo s pomožnimi koleščki pri 3 letih
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 25.7.2008 14:37:26
|
|
|
|
Gordana-3
|
kolo s pomožnimi kolesi pri 27 mesecih.
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 25.7.2008 14:38:23
|
|
|
|
Udb
|
NAšmu še ne gre - in ker takoj ne gre, obupa. Ga pa nič kaj ne silimo. Star je pa 2leti in 9 mesecev.
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 25.7.2008 14:47:30
|
|
|
|
Lara28
|
Tricikel "goni" nekje od aprila. Kak mesec in pol pred dopolnjenim drugim letom.
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 25.7.2008 14:52:36
|
|
|
|
Olivija
|
Naša Julija goni kolo s pomožnimi kolesci odkar je bila stara 2 leti in pol. Zdaj ji gre že prav fajn. Ana se pa ni skoraj nič vozila s kolesom do petega leta, zdaj jo je "zagrabilo" in se je naučila vozit kolo brez koleščkov v enem tednu (naju je zelo presenetila, sva bila že mal obuapana).
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 25.7.2008 14:53:32
|
|
|
|
lenika
|
Ja ok, priznam, da je malo čuden naslov. (sem šele sedaj videla). drugače pa naš ima 2 leti in 3 mesece, pa tudi še ne kaže interesa.
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 25.7.2008 16:38:14
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Moj pri skoraj 2 letih in pol tega še ne zna - se pusti poganjati na triciklu. Kolesa pa še nima.
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 25.7.2008 20:28:57
|
|
|
|
.Anonimna.
|
Star je 3 in še malo, pa je danes prvič prevozil sam celo dvorišče
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 25.7.2008 20:33:16
|
|
|
|
Salja
|
Moj nikakor noče gonit, pa je star 3leta in 1mesec
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 25.7.2008 21:16:10
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Malo pred 3.rojstnim dnevom.
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 25.7.2008 21:47:18
|
|
|
|
benika
|
Naš je danes pokapiral, kako je treba kolo poganjat . Star je pa 2 leti in 10 mesecev.
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 25.7.2008 22:32:45
|
|
|
|
drevozivljenja
|
nekje s 2,5 let,skoraj 3..traktor,pa kolo s pomožnimi.sedaj bo 4 in se že vozi s kolesom brez pomožnih.fajn mu gre.lp
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 25.7.2008 23:01:09
|
|
|
|
nejcko
|
Sin je tricikel gonil (beri ga poganjal z odrivanjem) pri letu in pol, vozil ga je pri dveh letih in pol, pri treh letih je vozil kolo s pomožnimi koleščki, pri treh letih in 7 mesecev pa je zvozil kolo brez pomožnih koleščk. Hči poganjalca ni gonila (goni ga zdaj pri 4 letih ), tricikl je začela voziti nekje skoraj pri krepkih 3 letih, ker prej se je gospodična pustila potiskati, saj so jo takoooooooooooooo bolele noge . No, zdaj pri štirih se pa že pelje par metrov tudi s kolesom s pomožnimi koleščki - mah, ful lena baba
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 25.7.2008 23:21:18
|
|
|
|
lelaval
|
Najmlajša je stara 3 leta in 1 mesec pa se komaj 1 mesec trudi vozit kolo s pomožnimi kolesi - že 1 teden zna sama tudi začet gonit - prej smo jo morali potisnit, da je "zaštartala". Tricikla pa ne zna gonit. Nejcko - nič ne skrbi - če primerjam moja starejša 2, je bilo isto - sin je 16 mesecev mlajši od hčere, pa je prej znal vozit kolo s pomožnimi kolesi, kot hči, brez pomožnih pa se je naućil celo leto prej vozit.
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 26.7.2008 7:07:13
|
|
|
|
Nikica
|
Sin se je najprej naučil vozit kolo s pomožnimi koleščki, star je bil 2 leti in 4 mesece, tricikla ni nikoli znal poganjati. Zdaj pri 3 letih in 8 mesecih z možem razmišljava, da bi mu koleščka odstranila.
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 26.7.2008 7:32:03
|
|
|
|
dory
|
Prvo kolo je dobil pri treh letih in tudi takoj je poštekal kako to gre. Od takrat veselo kolesarimo.
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 26.7.2008 7:45:48
|
|
|
|
Maxica
|
Pri dveh letih in pol.
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 26.7.2008 14:06:27
|
|
|
|
viv_
|
Uf, zelo hitro je ugotovila, kako se vozi. Kolo s pomožnimi koleščki je dobila, ko je bila stara 2 leti in 4 mesece in se je iz trgovine ven odpeljala. Pa ni tricikel, navadno kolo 14ˇs pomožnimi koleščki.
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 26.7.2008 14:21:56
|
|
|
|
pikapoka5
|
Kolo s pomožnimi koleščki - 2 leti in dva meseca. Tricikel pa ji ni in ni šel, ker so bila očitno pedala preveč naprej.
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 26.7.2008 15:43:54
|
|
|
|
Dadi
|
Ta starejša niti ni marala tricikla, se pa je naučila vozit ko je bila stara 2 leti. Se pa je in se še zelo rada vozi z navadnim kolesom. V treh dneh, se je naučila vozit brez pomožnih koleščkov. Ta mali pa poganja tricikel in ga obvlada tudi od 2. leta naprej.
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 26.7.2008 21:28:57
|
|
|
|
NRMM
|
Ko je bila stara slabi 2 leti je začela gonit tricikel,od 2 let in 3 mesecev pa se vozi z 12'' kolesom z pomožnimi koleščki.
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 26.7.2008 21:32:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri dobrih treh letih se ne zna. Pa je sicer sporten tip, samo bicikel ji zgleda ne potegne. Raje gleda mami, kako dirka s poganjalcem . Verjetno bo akcija enkrat jeseni, ko bo minil cas morja.
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 26.7.2008 21:39:18
|
|
|
|
CatJa
|
Pri treh je začel na orng kolesarit. Tricikla nikol ni znal gonit. Ravno danes je padel s kolesom in čist zvil en pomožen kolešček, tako da mu jih bomo zdaj preprosto odšraufali dol in se bo naučil vozit brez. Sem bila ravno popoldne v Hervisu, da bi mu kupila ščitnike
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.