tanikaa -> RE: Kolk časa boš še "skregana" z mano? (25.7.2008 21:05:37)
|
Kafetka, brez zamere. Meni nisi naredila nič slabega. Samo razmišljam. In prosim povej po pravici. Ali bi ti s človekom, ki ti je potisnil nož v hrbet, zakopala bojno sekiro? Mogoče. Jaz bi. Ampak samo zakopala bojno sekiro. In to bi bilo tudi vse. Ostala bi zgolj na vljudnostnih frazah. Zgolj to. In nič več. To kar si naredila ti, jaz nikoli ne bi pozabila. Nikoli. Sem ti že takrat napisala, da v tebi vidim človeka, ki ni vreden zaupanja. In tvoje javno opravičilo tvojega javnega noža v hrbet ne bo moglo izprati. No, vsaj v mojih očeh. Nikakor ne trdim, da je Volga naredila to kar je naredila, naredila prav. Za moje pojme ni. Ampak tvoje dejanje je bilo enako podlo, če ne bolj, kot so bile njene besede. Meni je itak na koncu koncev vseeno. O Volgi sem mela izoblikovano mnenje že dolgo. In lahko trdim, da je bilo samo malo zgrešeno. Ampak mnenje o tebi...ne, tega nisem pričakovala. Kafetka, reši to z Volgo na zs. Po moje pa itak rešiti ne moreš nič. In prej se sprijazniš s tem, prej boš lažje kliklnila na RR.
|
|
|
|