Pupka -> RE: Ptujčanke/Ormožanke (10.11.2008 11:33:47)
|
Še dobro jutro od mene! Sem na tešče vzela železo z C vitaminom, pol sem Gala peljala v vrtec in že na poti domov mi je ratalo slabo! Sem pojela 5 žlic grisa, (tisto kar je mali pustil) in kar pod odejo. Zdaj sem pojedla še eno jabolko! In pol ure najprej sam brala, ker me nekaj časa ni bklo. Včraj sem počasi cel dan igrače pospravljala prebirala zlagala, prah brisala... Počasi, ker hiro itak ne morem... Pa stokrat pavza in wc.... Hmm... Ena je napisala nekaj glede cukra. Ko sem bla prvič noseča so me 2 krat poslali na OGTT! 2 deci glukoze, na tešče... In to tak goste da se mi je za zobe špotala... pol pa 4krat pikec v prst... Na koncu sem skoraj skup padla... mi je cuker pal na 2.1, pri 1.8 pa ljudje že v šok padajo... Nisem bla daleč od tega, ker je minla še kaka ura od zadnjega merjenja preden sem spravlja kaj v usta. Je blo vse vredu! Zdaj sem mela sam 50g pa eno uro čakanja! Tudi vse okej! Šivanje/Ptuj.... Jaz sem se prvič začela trgat in pol me je vrezala, kar sicer čutiš a je v primerjavi z vsem ostalim nčno... Šivanje je pa zgledalo tak, da sem mogla ene pol ure čakat, ker je bil ginekolog glih na kosil. Ko pa je prišel, so mi dali injekcijo in istočasno pričeli šivat... Tak da si lahko predstavljate kolko je pomagalo! Ampak takrat ni blo neke sile... Je bilo še od poroda nekoliko boleče, ampak takrt sem mela svojega velikana že pr sebi... Mimogrede 4220/54 Zdaj sem pa sama doma in ne vem kaj naj delam! za kuhanje še ni cajt, pa ne vem kak naj se spravim zraven ker bom mogla dve različni kuhat! Oprano in zlikano je, razen neke malenkosti- 3 cunje pa nem prala! Najbrž še malo počivanja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|