Katere toplice? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

*raci* -> Katere toplice? (25.7.2008 10:23:10)

Mene pa zanima katere toplice so najboljj primerne za otroke starosti od 2-3 let? Gre predvsem za notranje bazene in igrala, saj bi se v toplice odpravili šele jeseni.
Kakšne imate izkušnje oz. katere priporočate?

naja17 -> RE: Katere toplice? (25.7.2008 10:38:27)

Kaj pa vem... Bazeni ko bazeni... Se mi pa zdi, da je fajn gledat tud na to, kaj se da videt okoli in kaj je zanimivo za malčke... Meni osebno se ful dopade Podčetrtek-Olimia. Če bo fajn vreme, mate tko Aqualuno, Termalija bazeni so tud super, pa kotiček za otroke majo fajn in animatorke zraven. V okolici greste pa lahko v čokoladnico, pa jelene gledat, pa na eni domačiji majo noje in ponije, pa dežela pravljic, pa muzej kinder figuric...

Ne vem, meni je tam ful fino....

Nika v službi -> RE: Katere toplice? (25.7.2008 12:50:27)

No, meni pa ravno Terme Olimia ne potegnejo, predvsem zaradi tistega bednega "balona" in precejšnjega hladu po hodnikih okoli Termalije. H. Sotelia in Aparthotel Rosa sta sicer fletna, ampak bazeni mi niso povšeči.
Je pa okolica prijetna, marsikaj za videt, tudi kompleks savn je zelo uredu. Ampak ti si spraševala predvsem za bazene.

Po moje Aqualuna jeseni ne pride v poštev, tako da... presodi sama.

Jaz bi rekla Čatež, Bernardin, Lifeclass ali Žusterna. Bila povsod, vsak ima svoje prednosti (in slabosti).

*raci* -> RE: Katere toplice? (25.7.2008 13:30:05)

V Žusterni sem že bla, ko sva bila še sama, pa se mi sobe niso glih kej dopadle, pa tud bazen za otroke je bil smo eden se mi zdi.

darja72 -> RE: Katere toplice? (25.7.2008 14:01:12)

Kaj pa Terme Ptuj oz. GH Primus. Imajo tudi v samem hotelu lušten bazen za otroke.

Sibil_ -> RE: Katere toplice? (26.7.2008 15:29:40)

Primus je zakon, ga lahko samo priporočim, predvsem pa so animatorji za doplačilo tudi varuške-joj kako to paše.Otroka sta bila pa tudi zelo zadovoljna, da ne govorim o dobri hrani in zelo lepih sobah.

Res super dopust!Priporočam.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Spiria -> RE: Katere toplice? (27.7.2008 10:43:18)

Tudi meni so po ogledu spletne strani zelo všeč Ptujske terme; verjetno si jih bova privoščila čez zimo, imjao fajn božično ponudbo...

katjandraž -> RE: Katere toplice? (30.7.2008 16:49:42)

Evo, imam 5 minut časa, ko mala spi, moška pa nekaj delata po svoje in pišem z dopusta iz term Ptuj! Zakon, priporočam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]!

Stran: [1]