kako najlažje razčesati lase? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

puri -> kako najlažje razčesati lase? (28.2.2005 20:51:19)

Kaj uporabljate za lase po umivanju s šamponom? Jaz sem uporabila že veliko balzamov, pa noben ni bil zanič:zmeden:, lasje so še vedno zavozlani in jih je zelo težko razčesat:zmeden:

Še najbolša se mi zdi kakšna maska za lase, samo to ne morem dat gor vedno ko se jih umijem!

A poznate kakšno dobro stvar, pa da ne naredi potem lase preveč mastne?

lp

puri -> kako najlažje razčesati lase? (28.2.2005 20:55:23)

To temo sem mislila odpret na Naš vsakdan:ups:

KIRA -> kako najlažje razčesati lase? (28.2.2005 20:55:52)

loreal nutrileum - olje za lase, pa šampon. subrino pa ono proti lomljenju, sam je ne sperem do kraja ven.
Lp

Annny -> kako najlažje razčesati lase? (28.2.2005 21:00:54)

Meni se najboljša zdi Pantene maska (v sivem lončku)- imam pa zelo 'težke' lase.
LP

Anja167 -> kako najlažje razčesati lase? (28.2.2005 21:03:30)

Jaz si lase vedno razčešem šele, ko so suhi. Če bi si hotela mokre, bi si vse ven populila.

Anonimen -> kako najlažje razčesati lase? (28.2.2005 21:07:32)

Uporabljam Gliss Kur šampon in balzam! Imam dolge lase skoraj do pasu (mi ni uspelo priti k frizerju v štirih mescih in srčno upam, da mi bo ta teden)!

Ker imam naravno skodrane lase jih češem samo po pranju in sicer mokre. Na koncu jih namažem z voskom od Tafta! In to je to!

Če si jih češem suhe sem kot pojoča travica! In to dobesedno:grrr::grrr:!

Verjetno ti ni kaj preveč v pomoč, edino to da nisi edina!

Bojana

sena -> kako najlažje razčesati lase? (28.2.2005 21:12:29)

Obvezno si moram dati Subrino za normalne lase (poskusila sem tisto za barvane, pa ni bilo vredu). Razčešem še mokre, suhih ne bi več spravila narazen. Imam izredno tanke lase - tudi barva mi jih ni ravno odebelila.
Mi je pa frizerka enkrat rekla, da če mi zmanjka balzama, naj si dam gor kar mehčalec za perilo - bolje to kot nič. Enkrat sem res poskusila in je šlo razčesat. Ampak tega raje ne počnem. Skrbim, da mi Subrine ne zmanjka.

LP

Anonimen -> kako najlažje razčesati lase? (28.2.2005 21:24:38)

Jaz sem si, tudi ko sem imela lase do sredi hrbta, umila normalno s šamponom in balzamom in nujno, nujno česala s široko krtačo! Glavnika že zlo dolg ne uporabljam.

Samo po mojem se lasje v vsakem primeru fecljajo..:zmeden:

Stran: [1]