|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Auuuu,pogrizla me je!!!!
28.2.2005 20:50:24   
pika8
moja mala pika me je s tema malima biserčkoma v ustih uničla oz ne mene ampak moje zize:((.Vse imam preluknano in vneto,pa še gnojit se je vse začelo,tak da sem obiskala dohtarja.Pa še smolo sem imela ker mojega dok. ni blo, je bil en že res starejši gospod,ki sploh ni vedel kak mi naj pomaga,je 15 min. bral kaj naj nardi,tak da me je čisto s tira spravil.Nazadnje mi je dal antibiotik in s kamilcami naj se umivam,pa z jodom mažem..Zdaj pa ne vem kak naj jo dojim,ko pa je vse v rani, pa še gnoji se mi.Boli pa ko :hudicek:.Še spodnja majica in vata mi je pregroba.Na stekleničko sploh ne pije ničesar,zdaj pa me je strah,da ne bo dobila dovolj mleka.
Kaj mi svetujete?
Pa še 2 zobeka je dobila zraven pred parimi dnevi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Auuuu,pogrizla me je!!!!
28.2.2005 20:58:47   
piščanc
aua, tole pa ni prijetno

jaz sem iemla v porodnišnici vnete bradavice (kar cvetele so, sem že čisto obupala) pa so mi zeeeloooo (v enem dnevu) pomagale Multimam blazinice za dojenje (svetovala mi je pa babca). Majhen papirček, na katerem je gel daš na bradavico, otrok lahko to tudi poje, da se ni treba umivati. Potem sem kupila še njihov lanolin in zdaj se super dojiva.

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Auuuu,pogrizla me je!!!!
28.2.2005 21:00:04   
cmokec
Meni je pomagal Aventov nastavek za dojenje, res pa je, da sem imela samo vnete od vsega začetka dojenja. Že mene je bolelo, tvojih si ne predstavljam. Božica.

Da bi se ti čimprej pozdravlo, :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

cmokec

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Auuuu,pogrizla me je!!!!
28.2.2005 21:00:34   
piščanc
aja, sem pozabla, kaj pa nastavki za dojenje

majhna plastična stvar, ki jo daš preko bradavice in potem to vleče, dokler se ti ne pozdravi

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Auuuu,pogrizla me je!!!!
28.2.2005 21:07:25   
pika8
Po te nastavke sem možeka posebej poslala,mala pa je tak pogledala debelo jezik potisnila ven pa v jok.Tak da smo z nastavki zaklučli.Sem probala večkrat pa :((
Boli pa tak da sploh ne morem povedat.Moderček se mi je kar zalepil zraven ,tak se cedi neka tekočina iz ran.Pa še zatečeno je vse(bradavice ...):hudicek::((:((:((

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Auuuu,pogrizla me je!!!!
28.2.2005 21:33:48   
Pia73
Jaz sem imela tako, da je kri brizgala,.... :(( Pomagala je bepanten krema, ker pa je bilo to na začetku, žal nikoli nismo vzpostavili dojenja,... Nekaj časa smo prakticirali stiskanje pol je pa zmanjkalo.

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Auuuu,pogrizla me je!!!!
28.2.2005 22:12:05   
Pupica
:)-:)-:)-:)-:)-
Oprosti, sam men je to smešno, ker se vedno hecam, kadar se kdo boji Tio vzet v naročje, češ, kar primi jo, zdej še lahko, ker še ne grize, ker nima zob:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Auuuu,pogrizla me je!!!!
28.2.2005 22:15:32   
Gina
Koliko je pa sploh stara? Ko je moj začel gristi, ni nehal, bolelo je pa ko :hudicek:, samo je bil 7 mes. star.
Kaj pa, če bi si mleko izčrpala, pa bi ji dala po flaši? Po moje bi bilo še najboljše, dokler se ti ne pozdravi.

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Auuuu,pogrizla me je!!!!
28.2.2005 22:16:49   
Gina
Zdaj sem šele prebrala, da ne pije po flaški. Samo po moje, če ji ne boš dala joške, bo tudi flaško zagrabila, samo vztrajna moraš bit. Bogica, saj ne moreš takole dojit.

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Auuuu,pogrizla me je!!!!
28.2.2005 22:18:50   
pika8
Ja,saj še ne moreš vedet kaj bo delala,ko bo zobke dobila;).Ne želim pa ti pogriženih ziz,ker je res kriza.:pujs::hudicek:

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Auuuu,pogrizla me je!!!!
28.2.2005 22:22:00   
pika8
Stara je že 9 mesecev pa malo še.Pa bojim se primit,kaj šele da bi si črpala,bi se mi zmešalo.Bom probala z nadomestnim mlekom.Pol pa bomo vidli.

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Auuuu,pogrizla me je!!!!
28.2.2005 22:24:14   
mata
Hoj!
Jaz sicer še nisem imela nikoli takega problema, ker smo v petek šele dobili prvi zobek, sicer pa že od začetka dojim z nastavki, ker drugače preprosto ne gre in sedaj smo se tako tudi navadili in najbrž me ne bo niti mogla grist. Bi ti pa svetovala ognjičevo mazilo, ker ful hitro celi rane! Glede stekleničke, pa verjemi, da ko bo lačna in ne bo zizike, bo takoooo potegnila po steklenički, da ti nič ne bo jasno
:duda:, naša ni znala piti po steklenički niti slučajno, ko sem pa pri štirih mesecih imela en dan krizo z mlekom in smo mogli prvič adaptiranio dat je pa z veseljem vlekla po steklenički!

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Auuuu,pogrizla me je!!!!
1.3.2005 10:08:01   
piščanc
sicer pa je že tako stara, da ji lahko adapt. mleko zamešaš v kašice, oz. kupiš take, ki so že pripravljene samo vodo dodaš (od Milupe so super), pije pa lahko čaj ali sok

naša se je sama odstavila pri 8 mesecih in potem ni do tretjega leta nikoli pila samega mleka (tudi kakava ne). Vedno smo ji dajali kašice, polento narejeno z mlekom, pa jogurte in skutke, da je nadoknadila.

nezanimajne za mleko pa je pokazala, ker je hotela piti samo iz ene joške :zmeden:. in ker tam ni bilo dovolj, je vse skupaj pustila in raje jedla po žlički.

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Auuuu,pogrizla me je!!!!
22.3.2005 8:51:34   
Anja167
Pika8, meni se tudi to zdaj dogaja. Imam gnojno piko in boli za znoret. Sem našla tvojo temo z iskalnikom. No, ker je že nekaj časa nazaj, a mi, prosim, poveš, kako si rešila zadevo. LP.

(odgovor članu pika8)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?