|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Srbeča koža na prsih
25.7.2008 8:33:29   
Matej@
Zdravo!

Morda je imela katera podoben problem, pa bi bila vesela kakšnega nasveta - sem v 35t in zadnje 3 mesece me noro srbijo prsi (in nikjer drugje), tako da se komaj premagam, da se ne spraskam do krvi. Poskusila sem se mazati z Bepanthenom (za nego kože na prsih) in olivnim oljem, pa ni bilo nič bolje. Je katera poskusila kaj drugega?

Hvala vnaprej za kakšen nasvet in LP.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Srbeča koža na prsih
25.7.2008 8:34:45   
muki1
Rastejo in se delajo strije. Maži jih, kolikor se le da.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Matej@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2008 8:58:22   
Naja30
Čim več se maži s kakšno kremo, ki se fajn vpije. Kaj drugega ne moreš, ker rastejo - mleko se dela.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2008 10:12:28   
carly
Men se je pa to pojavljalo na začetku, sedaj imam kakšen mesec mir, upam da tako tudi ostane.Sem se ful mazala s kremami proti strijam.So se pa meni prsa že takoj na začetku povečala, sedaj recimo da mirujejo, sem pa šele v 25 tednu tako, da ne vem kaj še bo.Aja pa na morju so me tudi ful začela srbet, ne vem al od vode al od kopalk, v glavnem ko sem domov prišla se je umirilo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.7.2008 16:11:57   
ema111
Sem v 24.t.n., pa me je sedaj začel močno srbet trebuh, enkrat bolj spodaj, drugič zgoraj.
Tak da je možno, da zato, ker bi se hotele delati strije?
Se tudi mažem z kremami in oljem proti strijam.

user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.7.2008 22:51:50   
Leiah
mene je tudi srbela koza in so se potem pokazale strije. Mislim da kakih dragih krem res ne potrebujes, ampak cisto navadno mandljevo olje (npr. iz lekarne) pa cim veckrat mazat, ce ne drugega da ne bos imela suhe koze!

Lp

(odgovor članu ema111)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.7.2008 10:27:22   
Mijavček
Verjetno se res raztezajo in zato srbi. Možno je pa tudi , da ti krema ne odgovarja. Jaz sem se na začetku (3. mesec) po trebuhu tako vneto mazala z eno kremo proti srtijam in bolj ko sme se mazala, bolj me je srbel trebuh, sem pač misila, da se razteza.user posted image
Ko sem se pa enkrat probala s to kremo po nogi namazat, me je pa začela še noga srbet.user posted image .. torej... krema je šla v predal, zdaj pa se mažem z mlekom iz L'Occitana , sem v 6. mesecu z dvojčki , ogromen trebuh zrastel, pa nič srbel.

(odgovor članu Leiah)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.12.2008 9:29:52   
veronikab
Punce me nekaj zanima: ko sem zamenjala kremo, mi je po celih prsih, najbolj pa ob zunanji strani in spodaj spokala koža in se dedaj že 2 tedna lušči kot, ko te fino opeče sonce.

Sedaj ne vem kaj narediti, ker kar koli mažem, ne pomaga. Prsi so seveda tudi zrasle zato tudi ne vem ali je rezlog bil krema ali samo rast prsi.

A je imela mogoče katera podobne izkušnje?

(odgovor članu Matej@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.12.2008 9:49:17   
bjondi
Mene je teden dni preden sem šla rodit tako srbel pod popkom da sem mislila da je od zadrgice od oblekce...
Pa le ni bilo to krivo...na koži so se zečele delat strije-in to zadnji tedenuser posted image ...

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.12.2008 12:08:02   
simonakr
Tudi mene malo srbi trebuh pa se mažem z olivnim oljem in mandljevim oljem, pa z oljem za nosečnice od Wellede - pa kar precej pomaga. Ti samo fino maži da bo koža mehka in voljna. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Imena
diana 28

Katero ime vam je najbolj všeč?

Nik (34%)

Kris (8%)

Sebastjan (14%)

Luka (44%)

Število vseh glasov: 566

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!