|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nisem seks navdušenec
25.7.2008 6:48:04   
Anonimen
Upam, da to ni nič nenavadnega, je pa tako. Nisem nezainteresirana ženska, ampak ne rabim pa tako pogosto (npr. 3x tedensko) kot verjetno večina žensk. Povpr.1x tedensko mi zadostuje, včasih več, včasih manj...V seksu uživam, super mi je, samo interval je malo bolj slab...

Zakaj tukaj to pišem :) Ker sva se odločila, da začneva delati na user posted image  in me je zdaj začelo skrbeti, ko berem, da moraš na 2 dni ipd...Saj tisti teden verjetno ne bo problem, čeprav je malo čudno, če ti prej ni bilo do tako pogostega, zdaj pa kar na 2 dni...In bi bilo fajn če bi ujela tiste plodne dni, ker drugače, če ne veš, je bolje kar bolj pogosto...Ne da me to odbija, strah me je da mi ne bo do tega...

Pa ko že pišem...Sem osamljen primer ali med nami še kakšna taka? Upam da me razumete, ne gre za odpor, le za manjšo željo po pogostosti...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nisem seks navdušenec
25.7.2008 6:54:27   
divans1
Ja tudi meni se je to že zgodilo. Ampak ne ko sva začela delat na user posted image , ampak ko neki časa ni ratalo... Če ti pa že zdej ni, je pa mal večji problem, ker tko malo na silo to delat, pol se pa itak nč ne prime, sej veš??user posted image Probi se mal sama vzburit...tko da bo malo večja spolna sla...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2008 6:58:12   
Anonimen
Slišala sem sicer da so ženske bolj navdušene za seks ko načrtujejo user posted image , tako da upam da bo pri meni enako, vsaj občutek sem dobila tak zdaj ko se zadeva približuje.

Je pa res da sem prebrala da je dovolj na 3 dni, kar pa se mi zdi popolnoma v redu...

Zavedam se da se preveč obremenjujem, ampak user posted image  si želim že zares dolgo in me je strah da bi šlo karkoli narobe. Ko berem, koliko časa se nekateri pari trudijo, mi prav hudo postane...

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2008 8:21:24   
crvicek
Anonimen,
sem ravno pisala na eni podobni temi.
Pri nas ženskah vpliva na spolno slo hormon estrogen, ki se v času O poveča, tako da si takrat najbolj želimo naših dragih. Smo si pa zelo različne glede tega, kar je itak normalno. Jaz tudi ne morem tega delati na silo, ma moj dragi vedno poskrbi za primerno vzdušje in potem ena stvar povleče drugo ...user posted image , tako da je spontano in se ne obremenjujeva če vsak oz. vsak drugi dan. Kot pa sem prej napisala, pa sem opazila, da med O bi mojega kar pojedla.  Tako da, čudežni hormon deluje!

Sva pa pri prvi nosečnosti poskušala user posted image vsak drugi dan, ma če ni bilo sproščeno sem bila potem full potrta, ker sem vidla da to ni to. Ko pa sva se odločila, da nehava s tem in da bova spontano, sem naslednji mesec zanosila, čeprav sva med O samo 1xuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.7.2008 9:36:23   
kristinaj
moj je samo za vikende doma.... in kje pridem na vrsto vsake 2dni.... ma dej no...... takrat ko si blizu ovulacije dejta zašibat, ti si ga zaželi, najprej moža, potem dojenčka in bo.....

jaz na to nisem niti računala....rekla sem če bo bo, če ne pa nič .. in je v prvo v drugo pa takoj v prvem šusu, brez kakršnega koli računanja.......

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2008 10:07:57   
pikicao.
sm vesela zate ;)
sam nekaterim pa ni usojeno da kar takoj, zato mormo pa na vsake 2 dni,...
user posted image

Tko da tiste ki ste tako srecne, blagor vam :)
Tiste ki pa nismo, mormo pa se maluser posted image  hihihi

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.7.2008 12:20:09   
tinč407
mislim da midva nimava takih problemov user posted image  sva že prej skoraj vsak dan user posted image  zdaj ko pa delava na bebici pa sva itak nekakšna sex obsedenca user posted image   kar pojedla bi se eden drugega user posted image  in res sexava skoraj vsak dan user posted image
pa nisva več sveže zaljubljena, ampak nama paše tako

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.7.2008 12:44:28   
Rožica82
mislim,da to ni nekakšen bau,bau, in nisi ne prva ne edina. Sexajta pa iz užitka in ne  samo zato da bosta naredlauser posted image .
Lahko ,da boš sexala vsak dan pa nebo nič, ali pa 1xna mesec pa se bo prijelo.

Uživaj pa srečnouser posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.7.2008 12:57:06   
baguSka
Sem osamljen primer ali med nami še kakšna taka? Upam da me razumete, ne gre za odpor, le za manjšo željo po pogostosti...

hmm.. jaz sem vcasih bla taka... dokler nisem zdejsnjega spoznala... zdej bi pa skoooooz!!!!user posted image

je pa fajn ce si zelis imet otrocka, da pride iz ljubezni... ne zato ker ga delas... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.7.2008 13:42:56   
Edinka
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

hmm.. jaz sem vcasih bla taka... dokler nisem zdejsnjega spoznala... zdej bi pa skoooooz!!!!user posted image

je pa fajn ce si zelis imet otrocka, da pride iz ljubezni... ne zato ker ga delas... user posted image

Se popolnoma strinjam s tabo. Tudi kar se tiče bivšega in sedanjega!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.7.2008 13:59:53   
giotti
Anonimen, vse je popolnoma vredu s teboj in ni nič čudno... ljudje smo zelo, zelo različni.
Preberi si na ne pričakujemo avgusta, kako je z nama, sem ravno o tem pisala, ti bo po moje takoj lažje user posted image

Je pa tako, še malo za tolažbo, da zna biti prepogosti seks večja ovira za zanositev kot obratno, na tri dni, kot si že sama prebrala... materiala na to temo je itak ogromno na internetu...

Pa pridruži se nam na M ne pričakujemo avgusta. user posted image

Pa srečno user posted image

(odgovor članu Edinka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.7.2008 17:23:09   
Anonimen

Tudi sama sem opazila da imam v času ovulacije (verjetno je bila ovulacija??) večjo željo po seksu. Pa sem povezovala z dejstvom, da si želim otroka in da želim user posted image samo zaradi otroka...Pa je bila tu že prisotna slaba vest, ker tega pa nočem, seveda želim seksati zaradi užitka, ljubezni, poželenja...

Sem kar malo pomirjena ko vidim da nisem osamljen primer user posted image

Giotti, hvala za spodbudne besede :) No pri naju sicer ni tako zelo redko, mogoče je malo problem ker jaz nimam take hude želje, on pa kar precejšno in je bil včasih zaradi tega kakšen problemček, slaba volja...

Sicer pa se še ne vpisujem med M ne pričakujemo avgusta, moja ovulacija je ravno mimo, vendar še nisva začela delati na user posted image , vsekakor (oz.srčno upam) pa da se vam pridružim na temi M ne pričakujemo septembra user posted image

(odgovor članu giotti)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
29.7.2008 14:01:07   
Arwenko
Pri meni je pa tako, da imam v času ovulacije v bistvu najmanjšo željo po seksu v celotnem mesecu. Tudi sicer je ta zmerna v preostalih delih cikla - največja pa je pravzaprav v času ko imam menstruacijo, tudi jaz si tega ne znam razlagat. Takrat ko imam cca. ovulacijo pa sem ponavadi tečna, razdražena, špika me v jajčnikih in boli me glava, takrat je meni zadnja misel na seks. Smo zdaj ene 3 mesece poskušali v tem času nekoliko "na silo" pa se ni prijelo, zdaj smo pa zaradi nekih drugih stvari prestavili vse skupaj na naslednje leto. Ne vem pa odkrito povedano kaj bo takrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.7.2008 15:14:58   
miska73
Pri meni je bilo že vse sorte variant.
Včasih mi je bilo še 1x na teden preveč.
Zadnje je čase je pa tako, da imam jaz skoraj večjo željo po seksu.
Kaj pa vem kaj je krivo - leta, navade, kilogrami, obremenjenost...
Mislim pa, da sva se ob tem dolgotrajnem trudu, da narediva potomstvo,
tudi navadila na pogostejši seks...
Kaj pa vem, se mi zdi, da je nekako pri nama se združilo prijetno s koristnim,
da  zdaj precej pogosteje seksava kot pred nekaj leti.

Kakor koli že ... ne glede na to koliko časa se že trudiš...
je treba vse skupaj definitivno vzeti kot zabavo kot nekaj lepega in prijetnega.
Vsekakor ne samo kalkulirati in se obremejevati, da zdaj pa moramo...
Ker, karkoli počneš na silo, se na dolgi rok ne obnese najbolje.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?