most (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

žiža -> most (28.2.2005 20:39:21)

A ima kdo tisti most, ki je v BCu v akciji? A je za kaj?

HuAnita -> most (28.2.2005 20:42:02)

Haj, M.! Imamo enega starega, že napol polomljenega, včeraj pa smo dobili neko zadevo, iz keter se lahko sestavi najprej most, pa prek 5.ih stopenj do hojice na kolesih oz. vozička. Kul zadeva. Ne vem pa, če je ro tisto, o čemer sprašuješ. Tole naše je po mojem kar veliko stalo.
Sicer pa :muca: uživa pod/ob mostu, točno že ve, kje je v kuhinji, in potem imamo pol ure, ko se utrudi, eno kandidatko za skupino The Stroj:)-

Urška* -> most (28.2.2005 20:56:32)

:bravo:hi hi hi, jaz jutri šibam po njega, se mi zdi ful fajni.

lp:)

Annny -> most (28.2.2005 20:59:09)

Mi ga imamo!
Recimo, da je včasih koristen- tamalčica malo prijema tiste igračke, ki visijo dol.
Glasba je pa čisto preveč na glas:zmeden:
Ne vem, no, morda bo bolj koristen, ko bo starejša.

Moram pa reči, da je cena zeloooo pretirana- tudi zdaj, ko je v akciji!
V Avstriji stane 30 Eur.

papa

žiža -> most (28.2.2005 21:09:02)

Pri nas pa glih tist kr je ful na glas ta najbolj zažge. Midva greva itak v čet. čez mejo,pa bova vidla, kakšne so kaj cene.

Pikabu -> most (28.2.2005 22:18:22)

Naša Ema ga obožuje. Pa fino se mi zdi, ker je za dalj časa, da zraven lahko sedi in tudi stoji. V bistvu raste most z otrokom.

mata -> most (28.2.2005 22:30:39)

Mi ga imamo od tomyja in ga ful obrajta, vsako jutro ga dam nad njo in se ga razveseli, kot da ga vidi prvič - ne moreš verjet! Pa ful je vredu, da "raste" z otrokom, ker se potem zgornji del zamenja in zadeve, ki sedaj visijo dol se jih potem zlaga v neke okvirčke in na koncu lahko že prve korake z njim dela, ker ima tudi bicikle... mater sem zakomplicirala:)-, stal je pa deset jurjev, čist preveč - ampak, kot rečeno ji je ful všeč!

dory -> most (1.3.2005 7:51:32)

A un medo? ja mi ga mamo...Majcku je bil noro vsec...men pa tud ker so plisaste igracke in se tamal ni mogel udart,kar mu vedno rata :zmeden:..skratka priporocam..je pa kar ugoden..jaz sem dala par jurckov vec takrat :)

Stran: [1]