Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Glasujte za našo Julijo! 25.7.2008 21:31:57
|
|
|
|
blue sky
|
Oddala.
|
|
|
|
RE: Glasujte za našo Julijo! 25.7.2008 21:37:10
|
|
|
|
dašabina
|
oddala
|
|
RE: Glasujte za našo Julijo! 26.7.2008 1:32:27
|
|
|
|
angel_rebelde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Samo je pa vseeno malo, čisto malo bedno, razstaviti otroka, potem pa (ne)prositi, da se glasuje zanj. Če je lep, bo itak zmagal, če pa ne, pa pač ne. Pa dej no, nehaj.. Ko pa za glasovanje prosijo tiste, ki so ti bližje, pa je super, in glasuješ..
|
|
RE: Glasujte za našo Julijo! 26.7.2008 1:33:40
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde IZVIRNO SPOROČILO: Volga Samo je pa vseeno malo, čisto malo bedno, razstaviti otroka, potem pa (ne)prositi, da se glasuje zanj. Če je lep, bo itak zmagal, če pa ne, pa pač ne. Pa dej no, nehaj.. Ko pa za glasovanje prosijo tiste, ki so ti bližje, pa je super, in glasuješ.. angel_rebelde se popolnoma strinjam!
|
|
RE: Glasujte za našo Julijo! 26.7.2008 1:34:40
|
|
|
|
hmm...
|
In Volga vsak otrok je lep!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Glasujte za našo Julijo! 26.7.2008 7:38:39
|
|
|
|
Sonnja
|
glasovala.
|
|
|
|
RE: Glasujte za našo Julijo! 26.7.2008 11:31:26
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde IZVIRNO SPOROČILO: Volga Samo je pa vseeno malo, čisto malo bedno, razstaviti otroka, potem pa (ne)prositi, da se glasuje zanj. Če je lep, bo itak zmagal, če pa ne, pa pač ne. Pa dej no, nehaj.. Ko pa za glasovanje prosijo tiste, ki so ti bližje, pa je super, in glasuješ.. tiste, ki so mi bližje ne prosijo ta glasove. Tako da.... Hmmmm...., ne, ni res, meni niso vsi otroci lepi, kar zdaj ne pomeni da od te dotične, ki prosi za glasove, ni lep otrok, ampak dejstvo je, da vsi otroci pa res niso lepi. Svoji mami že, vsem pa zagotovo ne. Tako pač je.
|
|
|
|
RE: Glasujte za našo Julijo! 26.7.2008 12:09:31
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde IZVIRNO SPOROČILO: Volga Samo je pa vseeno malo, čisto malo bedno, razstaviti otroka, potem pa (ne)prositi, da se glasuje zanj. Če je lep, bo itak zmagal, če pa ne, pa pač ne. Pa dej no, nehaj.. Ko pa za glasovanje prosijo tiste, ki so ti bližje, pa je super, in glasuješ.. tiste, ki so mi bližje ne prosijo ta glasove. Tako da.... Hmmmm...., ne, ni res, meni niso vsi otroci lepi, kar zdaj ne pomeni da od te dotične, ki prosi za glasove, ni lep otrok, ampak dejstvo je, da vsi otroci pa res niso lepi. Svoji mami že, vsem pa zagotovo ne. Tako pač je. se podbišem pod odebeljeni tekst
|
|
|
|
RE: Glasujte za našo Julijo! 26.7.2008 13:06:19
|
|
|
|
ključek
|
oddala glas...............
|
|
|
|
RE: Glasujte za našo Julijo! 26.7.2008 18:11:17
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you oddala glas............... jaz tudi vsak dan, Julija je že5!!
< Sporočilo je popravil shorty -- 26.7.2008 18:14:02 >
|
|
|
|
RE: Glasujte za našo Julijo! 26.7.2008 21:39:13
|
|
|
|
Sandra*
|
Hvala vsem! Volga: Glasuješ, če želiš, če ne pač ne. Kokr češ, pametna si tko, da verjetn so tvoji otroc od lepote že kičasti.
|
|
|
|
RE: Glasujte za našo Julijo! 27.7.2008 13:33:31
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* Hvala vsem! Volga: Glasuješ, če želiš, če ne pač ne. Kokr češ, pametna si tko, da verjetn so tvoji otroc od lepote že kičasti. Se strinjam.
|
|
RE: Glasujte za našo Julijo! 27.7.2008 13:39:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Glasovala
|
|
|
|
RE: Glasujte za našo Julijo! 27.7.2008 16:21:53
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* Hvala vsem! Volga: Glasuješ, če želiš, če ne pač ne. Kokr češ, pametna si tko, da verjetn so tvoji otroc od lepote že kičasti. Ti, imam samo enega, pa veš, da bo res držalo?
|
|
|
|
RE: Glasujte za našo Julijo! 27.7.2008 16:26:25
|
|
|
|
Rožica I
|
Glasovala !
|
|
RE: Glasujte za našo Julijo! 27.7.2008 21:45:53
|
|
|
|
Sandra*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* Hvala vsem! Volga: Glasuješ, če želiš, če ne pač ne. Kokr češ, pametna si tko, da verjetn so tvoji otroc od lepote že kičasti. Ti, imam samo enega, pa veš, da bo res držalo? A da bo? Čemu potem vprašaj?
|
|
|
|
RE: Glasujte za našo Julijo! 28.7.2008 7:05:34
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* Hvala vsem! Volga: Glasuješ, če želiš, če ne pač ne. Kokr češ, pametna si tko, da verjetn so tvoji otroc od lepote že kičasti. Ti, imam samo enega, pa veš, da bo res držalo? A da bo? Čemu potem vprašaj? Morda, ker je vprašalni stavek? Vprašanje tebi: a veš,d a bo kar držalo? Razumeš? Sicer je pa popolnoma do Pakistana in nazaj vseeno ali razumeš ali ne. Pa zmagajte.
|
|
|
|
RE: Glasujte za našo Julijo! 28.7.2008 8:44:53
|
|
|
|
murkica
|
glasovala
|
|
RE: Glasujte za našo Julijo! 28.7.2008 8:57:49
|
|
|
|
Lepotica
|
Sandra, škoda komunicirat na taki ravni. Volga pač ne bo nikoli razumela.
|
|
RE: Glasujte za našo Julijo! 28.7.2008 12:36:29
|
|
|
|
higuys
|
Sem hotela glasovati , pa me ni Julija prepričala. Sori.
|
|
|
|
RE: Glasujte za našo Julijo! 28.7.2008 12:39:45
|
|
|
|
Lepotica
|
Ampk vam je res težko stisnit tisto zvezdico.
|
|
RE: Glasujte za našo Julijo! 28.7.2008 12:41:08
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica Ampk vam je res težko stisnit tisto zvezdico. a to meni?
|
|
|
|
RE: Glasujte za našo Julijo! 28.7.2008 12:55:21
|
|
|
|
Lepotica
|
Pa še komu drugemu.
|
|
RE: Glasujte za našo Julijo! 28.7.2008 13:04:59
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica Pa še komu drugemu. Pa saj jih je večina glasovala. Sicer pa smo vsaj deklarativno v demokratični državi in kot v taki pač pritisnemo na tisti gumbek katerega si želimo.
|
|
|
|
RE: Glasujte za našo Julijo! 28.7.2008 17:38:49
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Samo je pa vseeno malo, čisto malo bedno, razstaviti otroka, potem pa (ne)prositi, da se glasuje zanj. Če je lep, bo itak zmagal, če pa ne, pa pač ne. Volgica, tole se pa tako NE strinjam s tabo.... Gotovo poznaš kako osebo recimo z radia, za katerega mora vsa žlahta in vsi sodelavi pošiljati glasove, recimo na Vikend, pa potem dobi Viktorja Pa ni ne: a) lepa, B) nadarjena, c) vredna slave..... Pa zmaga! Marketing, draga, in promocija, to danes šteje!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?